![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 16761677167816791680 2229> |
Автор | |
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
mozebi epitetot ne ti bil zalepen, ama procitaj go komentarot na Vall od pogore i mojot ke vidis deka se sovpadnuvaat. znaci isot mislime. BESE (ova e mnogu vazen zbor) sramezlivo zenice
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Edno nagradno prasanje...
Kako moze mazot so vrzani ochi da si ja prepoznae zenata???? sledi goooolema nagrada.... "fancuski kluc"... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
a be deka ke nosam vestacki zabi, da i toa pred da napolnam 30 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Devojce,se se odlepilo...na sajtov,moram da priznam....
Ludilo..e OVA...ADRENALIN NA MAXIMALNO NIVO..
![]() |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Devojce,ke letas za London...neli??
Da pieme kafe,pred da zamines??
![]() Jas i denes bev vo Blue
![]() |
|
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Prvo ke mu gi vrzat ochite...
i posle ke go pustat "da odi na drva"... (da go nadrva)... i ke pomine niz spalirot.... tamo kade ke mu padne... taa mu e zenata... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Marko...od kaj gi vadis ovie nesta...
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
MA NI SUM BILA..I NEMA DA BIDAM...SRAMEZLIVA.(SRAMEZLIVO ZENICE-AKO TI ODGOVARA POVEKE)..
AKO MI TREBALO 1 NEDELA DA SE ODLUCAM DALI DA VE DRUZAM OK...
AMA OD SAMIOT POCETOK DO SEGA OD KOGA SE DRUZAM SO VAS..NE SE KOMENTIRA NA IST NACIN...IMA ENDA TEMA STO JAS NE JA KOMENTIRAM..AKO TI E FAKT TOA DEKA SUM SRAMEZLIVA...OK...SLOBODNO DEKLARIRAJ ME KAKO SRAMEZLIVA.ILI OTKACENA...KAKO SAKAS Изменето од marijana - 14.Ноември.2006 во 11:51 |
|
![]() |
|
KOJA TEMA CUCO..NE JA KOMENTIRAS...BAS SAKAM DA ZNAM..
ZA SEX????
ILI???
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
NA TAA TEMA TE NEMAM CITNATO...
BAS ME CUDI ZASTO NE KOMENTIRAS....
TAA E IN TEMA...VO MOMENTOV,VERUVAM KE SOBREME MNOGU KVORUM AKO JA KOMENTIRAME
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
NE VAL ZA CISTENEJ PROZORCI...TAA NE JA KOMENTIRAM
![]() |
|
![]() |
|
CUCO...ZA CISTENJE PROZORCI??????????
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
ДимеБТ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1911 |
ЕВЕ МЕ МЕНЕ ПОВТОРНО, ШТО ИМА НОВО
![]() |
|
LIVE FASTED AND FURIOUZ EVERY DAY. THE LIVE IS SHORTLY.
STARTING THE DAY WITH NESCAFE STIMULATES YOUR BODI AND YOUR MIND!!! |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 16761677167816791680 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |