IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - FENIX-ЗАСЕКОГАШ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

FENIX-ЗАСЕКОГАШ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 16751676167716781679 2116>
Автор
Порака Обратен редослед
marijana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 26.Јули.2006
Статус: Офлајн
Поени: 8066
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2008 во 14:43
Originally posted by fiks fiks напиша:

e ova pojasneto e poarno....
abe ako treba i ke crtame..ti si fati patot preku straza:))
"recycle your mind"
Кон врв
granny Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Регистриран: 17.Јануари.2008
Поени: 10160
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2008 во 14:42

geografija slaba strana a?
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2008 во 14:41

za marijana

sa druge strane pletvara....hmm...ova nekako vo pogreshna nasoka ke odite....
...i sto se cudis...neli nejkes se uste da se opulisизненадување
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2008 во 14:41
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2008 во 14:39

od tocka A do tocka B,,moram preku pletvar:))..pa Mak.Brod pa Kichevo de...

"recycle your mind"
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2008 во 14:38
za marijana

sa druge strane pletvara....hmm...ova nekako vo pogreshna nasoka ke odite....
неколку жолти ракии.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2008 во 14:38

Originally posted by marijana marijana напиша:

za marijana a kakvi misli be marijance zamisli ti? srrashni i crni ne be dejce

cuti se zasekirav..ozbilno ..vikam koj mi go naluti fiksголема%20насмевка

mene retko koj moze da me iznervira osvem majka mi i brat mi...
ozeni se...barem so zena ke se nerviras...ako nisto drugo ..ne ti e rodзадоволство
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2008 во 14:36
Originally posted by granny granny напиша:

abe shto imam jas da analiziram,pa ako sakam da doznaam koi ste ke vi daam po eden predlog da se opulime nekogash i to,ako sakate normalno..ako ne da sme zivi i zdravi...ke sum mislel za slikickite...ej zenska rabota,samo intrigi i ogovaranja..ccccccccccc....
a ti nejkes da se opulis...seuste de...a be...pusti sliki...jas pa na Marijana ic ne ja sakam...nekako bleda mi eтрепкање
газење%20од%20смеење
"recycle your mind"
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2008 во 14:36

abe shto imam jas da analiziram,pa ako sakam da doznaam koi ste ke vi daam po eden predlog da se opulime nekogash i to,ako sakate normalno..ako ne da sme zivi i zdravi...ke sum mislel za slikickite...ej zenska rabota,samo intrigi i ogovaranja..ccccccccccc....

ne se sekiraj ke te najdeme ako nekogash odime "sa druge strane pletvara":)))
"recycle your mind"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2008 во 14:35

a ti nejkes da se opulis...seuste de...a be...pusti sliki...jas pa na Marijana ic ne ja sakam...nekako bleda mi eтрепкање
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2008 во 14:35
Originally posted by marijana marijana напиша:

za marijana a kakvi misli be marijance zamisli ti? srrashni i crni ne be dejce

mene retko koj moze da me iznervira osvem majka mi i brat mi...
неколку жолти ракии.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2008 во 14:34
газење%20од%20смеење...jer ste to vi traziliголема%20насмевкаimase na vremme vakov naslov...намигнување
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2008 во 14:33
неколку жолти ракии.

Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2008 во 14:32

za marijana

a kakvi misli be marijance zamisli ti?

srrashni i crni ne be dejce

"recycle your mind"
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 16751676167716781679 2116>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,531 секунди.