IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - FENIX-ЗАСЕКОГАШ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

FENIX-ЗАСЕКОГАШ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 16741675167616771678 2116>
Автор
Порака Обратен редослед
granny Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Регистриран: 17.Јануари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 10160
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2008 во 15:05
голема%20насмевкаraste,raste...i ne samo k*retoплазење..go cuvam po nekogas koga mladite sakat da se luftiratнамигнување
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2008 во 15:03
so vnukot se miluvate granny?
kako e mu raste k*reto?
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2008 во 14:57
Originally posted by fiks fiks напиша:

za granny

vcera ne bev vo kicevo....
изненадувањеvcera nikoj doma ne bil....uostalom ni jas ne bev domaзадоволство
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
Кон врв
marijana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 26.Јули.2006
Поени: 8066
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2008 во 14:54
Originally posted by miroslav_g8 miroslav_g8 напиша:

Originally posted by marijana marijana напиша:

od tocka A do tocka B,,moram preku pletvar:))..pa Mak.Brod pa Kichevo de...

ne go lazi голема%20насмевка

ehhehehhe..kaj se be miki..
"recycle your mind"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2008 во 14:54
fiksi...lesni se za tie sto svakat...za mene ne bea bas lesni..koj da pamti gradovi i datumi...pa bataliv...kopirav kolku sto  mozev...намигнување
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2008 во 14:54
za granny

vcera ne bev vo kicevo....
неколку жолти ракии.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2008 во 14:53

Originally posted by granny granny напиша:

газење%20од%20смеење...more..vcera mu bese majkata da se opulam...ama nekako ne mi se vleguvase preku kupista drva...abe fiks...site li na drva se toplat kaj vas...pred sekoja zgrada kupista drvaзбунетост

ne te razbiram shto sakash so prviot del od postot...
inace glavno sredstvo za zatopluvanje vo kicevo e drvo..

pominuvav pokraj Kicevo vcera...mozev da se opulam....ama aj...nekoj drug patголема%20насмевка
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2008 во 14:52
za granny

oti be si nejkela geografija i istorija?
najlesni predmeti se tie..
неколку жолти ракии.

Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2008 во 14:51
Originally posted by marijana marijana напиша:

od tocka A do tocka B,,moram preku pletvar:))..pa Mak.Brod pa Kichevo de...

ne go lazi голема%20насмевка
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2008 во 14:51

газење%20од%20смеење...more..vcera mu bese majkata da se opulam...ama nekako ne mi se vleguvase preku kupista drva...abe fiks...site li na drva se toplat kaj vas...pred sekoja zgrada kupista drvaзбунетост

ne te razbiram shto sakash so prviot del od postot...
inace glavno sredstvo za zatopluvanje vo kicevo e drvo..
неколку жолти ракии.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2008 во 14:50

ne be granny,neshto sum vo faza na mamurlak i premor od vcera,pa zatoa ne mislam ni shto pishuvamni shto citam..

inace po geografija imav 5 i mi beshe omilen predmet
bravo....jas pa istorija i geografija ic nejkev..edvaj se izvlekuvavтага
Кон врв
marijana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 26.Јули.2006
Поени: 8066
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2008 во 14:47

skapa e strujataголема%20насмевка
"recycle your mind"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2008 во 14:46
Кон врв
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2008 во 14:45
ne be granny,neshto sum vo faza na mamurlak i premor od vcera,pa zatoa ne mislam ni shto pishuvamni shto citam..

inace po geografija imav 5 i mi beshe omilen predmet
неколку жолти ракии.

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 16741675167616771678 2116>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,687 секунди.