![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 16731674167516761677 2229> |
Автор | |
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
drustvo ... racunajte na nas...
tuka sme... ve sledime... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
CRNOKOSITE GORAT OD ZELBA DA CUJAT VIC ZA NIV,AMA NEMAAAAAAAAA
![]() ![]() |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Marko..milo mi e sto citam NEKOJ OD JACI POL...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
STO DORUCKUVASE BUKRA? JUFKI???
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Marijance, a moze od ednata strana da stavis i pateka za velosipedi???
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
EJVA JAS PAK MISLEV DEKA LECIME KOPLEKSI SO VICOVITE ZA PLAVUSHI:))
![]() ![]() ![]() EHHEHHEHE KE SE ISFARBAM I JAS PLAVA...HEHEHEH..PA VO SEKOJ VESNIK DA CITAM VIC ZA MENE:)))
![]() ![]() |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Ima Val...
vcera Pitu napisa... Crnka i Plavusa vo lift... Crnkata... videla nesto vo liftot... i go liznala... i rekla deka e sperma... Plavata probala i rekla: - ne e ovoj od tuka... vicot e sto probala crnkata.. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
TO SE VOZI BICIKL?????AJDE EDEN KRUG DO KEJOT..SEGA I PATEKI KE TI PRAVAM
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
дечки ај мст гоу
Морам на забар ![]() ![]() Се читаме покасно ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Nate,se citkameeeeee
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Crnka i Plavusa se vozat so kola...
parkirale... i ja zele na prosetka "kreditnata kartichka"... koga se vratile... kolata nikako da im zapali.... Crnkata go otvorila bagaznikot... a Plavata veli: - leleeee... ni go ukrale motorot... uffff |
|
![]() |
|
![]() |
|
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
VAL JAS NE SUM NI CRNUSHA NI PLAVUSHA OBICHNA SMEGJUSHA...
|
|
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
|
|
![]() |
|
Ha,ha MARKO.... ZAKON SI |
|
|
|
![]() |
|
A BE MARKO PA I TI "BILA ZENA NA MEHANICAR PA ZNAELA KAJ SE CUVAAT ONIE..FRANCUSKITE KLUCEVI":)))
![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 16731674167516761677 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |