IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - FENIX-ЗАСЕКОГАШ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

FENIX-ЗАСЕКОГАШ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 16731674167516761677 2116>
Автор
Порака Обратен редослед
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Статус: Офлајн
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2008 во 16:39
pa stom go bara DJAKONDO , togas mislam deka i znae koj e Ajnstajn збунетост
Кон врв
granny Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Регистриран: 17.Јануари.2008
Поени: 10160
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2008 во 16:37
голема%20насмевкаpa ne go znam...zatoa sakam da go vidam...golema prasina se digna okolu negoплазење
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2008 во 16:35
a koj e ajnstajn ????
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2008 во 16:33
Originally posted by DJAKONDO DJAKONDO напиша:

me spomna li nekoj?
голема%20насмевкаkao vazno dali ke te spomne ili e...bitno da te misli nekojнамигнување
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2008 во 16:31
голема%20насмевкаse zanimava so naukaнамигнувањеi ja sbi skala da go vidam Ajnstajnсреќа
Кон врв
DJAKONDO Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Регистриран: 28.Март.2006
Поени: 15052
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2008 во 16:22
Originally posted by marijana marijana напиша:

od tocka A do tocka B,,moram preku pletvar:))..pa Mak.Brod pa Kichevo de...

ova so tocka A i tocka B, me potseka na teorijata na relativnosta, so vozovite

btw, ste go videle li Ajnstajn ?
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2008 во 16:19
Originally posted by fiks fiks напиша:

so vnukot se miluvate granny?
kako e mu raste k*reto?

газење%20од%20смеење

se nasmeav na glas

ama u stvari toa e standardno prasanje  
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2008 во 16:18
Originally posted by miroslav_g8 miroslav_g8 напиша:

da ... te barase jugut tozal голема%20насмевка

????!!!! s'mar vesh be vlla
s.r. Dzaki

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2008 во 16:17
da ... te barase jugut tozal голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2008 во 16:12
me spomna li nekoj?
s.r. Dzaki

Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2008 во 15:08
Originally posted by granny granny напиша:

голема%20насмевкаraste,raste...i ne samo k*retoплазење..go cuvam po nekogas koga mladite sakat da se luftiratнамигнување

ako ako za toa se babite i dedovcite tuka....ti zemaj im go pocesto za da mozat tro pojke sami da bidat,da ne im se prekinuva kejfot
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2008 во 15:08
mislis deka i e gajle збунетост трепкање трепкање  трепкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2008 во 15:06
изненадувањеaman be druze T....gledas deka ne odgovori i ja snema...uste vikas ne i bilo gajleзбунетост
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Октомври.2008 во 15:05

Originally posted by miroslav_g8 miroslav_g8 напиша:

od tocka A do tocka B,,moram preku pletvar:))..pa Mak.Brod pa Kichevo de...

ne go lazi голема%20насмевка

ehhehehhe..kaj se be miki..

ehehehehe .... eve me .... tebe kao mnogu gajle ti e kaj sum смеење
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 16731674167516761677 2116>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,719 секунди.