![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 16701671167216731674 2229> |
Автор | ||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() a val aj ispustiv za malku..letna na lapacka?
![]() |
||
![]() |
||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|
Marijance, ovaa nedela nema nisto strasno, ama od narednata nedela ako vi kazam deka sum piela dobro utrinsko kafe, e togas moze da me prasas so kogo bidejki Big Ben se vraka vo ponedelnik ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
||
![]() |
||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|
zatoa devojce me zbuni:))
znam deka bea 12..si vikam sto se sluci ...
![]() ![]() |
||
![]() |
||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
|
Mare, uste 6 dena ostanaa
![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
|
Vesela Mari...koga ima sonce sekogas... a i inaku...
![]() |
||
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
|
||
![]() |
||
ДимеБТ ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1911 |
|
ДОБАРДЕН ЗА ДЕВОЈЧЕТО И ЗА ЦУЦАТА
![]() ЗНАЧИ АКО ПОНЕДЕЛНИЧКИ НАВЕЧЕР НЕШТО СЕ ТРЕСЕ СК А И ВО БТ СЕ ЧУВСТВУВА ДА ЗНАЕМЕ ДЕКА АВИОНОТ НЕ КАСНЕЛ И ДЕКА Е ВО ТЕК ДОЛГОТРАЈНА БУРНА КОНЕКЦИЈА ![]() ![]() ![]() |
||
LIVE FASTED AND FURIOUZ EVERY DAY. THE LIVE IS SHORTLY.
STARTING THE DAY WITH NESCAFE STIMULATES YOUR BODI AND YOUR MIND!!! |
||
![]() |
||
|
hehehehehehe, dobar den Dime. Bas slatko me nasmea od sabajle
![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
|
да заминам и Охрид ке осетам земјотрес
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
|
Букрааааааааааааааааааааааааа
![]() И јас викам така со среќа тресење, јас малку ке се одалечам до Охрид да не ме стресе ептен ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
|
pak zdravo na site...
Ovoj Dime pisuva mnogu bezobrazno... napisal burna konekcija... jas procitav burna erekcija... izgleda poluduvam ... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
|
zdravo bukra... GOOOOOOOOOLLLEM POZDRAV DO TEBE...
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Val... mene koga ke me vidat tie "losite" septat:
BEGAJTE... EVE GO ... IDI!!!!! i fijuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
|
BUKRA ZDRAVO
![]() |
||
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
|
||
![]() |
||
|
moze nate...
- ako si vo Skopje ke osetis vertikalno tresenje.... - a ako so Ohrid ke osetis horizontalno tresenje.... oti branovite vo centarot se vetikalni.... a podaleku stanuvaat horizontalni... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 16701671167216731674 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |