IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - FENIX-ЗАСЕКОГАШ
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

FENIX-ЗАСЕКОГАШ

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 16671668166916701671 2116>
Автор
Порака Обратен редослед
DJAKONDO Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Регистриран: 28.Март.2006
Статус: Офлајн
Поени: 15052
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Октомври.2008 во 15:12
Originally posted by granny granny напиша:

изненадување...vidi ti njega...daj menjaj potpis....dosta se druzese so Ajnstajnнамигнување

mnooogu fino zenice e mamamd, ja zasakav

ama, normalno Ajnstajn ... na srce mi lzi mila mamo, na srce mi lezi ...
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki

Кон врв
granny Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Регистриран: 17.Јануари.2008
Поени: 10160
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Октомври.2008 во 15:11
изненадување...vidi ti njega...daj menjaj potpis....dosta se druzese so Ajnstajnнамигнување
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Октомври.2008 во 15:10
Originally posted by DJAKONDO DJAKONDO напиша:

sega mozeme das prodolzime

mamamd ljubavi moja големо%20гушкање

кафе изненадување
големо%20гушкање
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Октомври.2008 во 14:59
sega mozeme das prodolzime

mamamd ljubavi moja големо%20гушкање
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Октомври.2008 во 14:58
Тема: ALL STARS
    Испратена: Денес во 14:51
i sega standradno prasanje

Dzaki, od kaj ja iskopa slikava
s.r. Dzaki

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Октомври.2008 во 14:58
love_hate_t-shirt.jpg
s.r. Dzaki

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Октомври.2008 во 14:57
bullet Испратена: Денес во 14:29
Miki, a be ti mi se naluti stvarno изненадување
s.r. Dzaki

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Октомври.2008 во 14:56
prefrlete se na All stars

sum ja zgresil temata, tamu sum prodolzil da pisuvam

s.r. Dzaki

Кон врв
mamamd Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Почесна конзулка

Регистриран: 02.Ноември.2007
Поени: 25679
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mamamd Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Октомври.2008 во 14:31
..kaj ste bu gjuzel narode... 
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Октомври.2008 во 14:26
Originally posted by miroslav_g8 miroslav_g8 напиша:

kako ne .... kazuvaj im ti na drugi ... za toa prost нека%20ти%20е%20срам

koga se falam deka sum dobar, vikate mrs tamu prostaku eden
koga vi kazuvam deka sum prost, vikate ne si prost

pa sto da pravam, sto da cinam

...

koga e looosa majka mi
ne mi daaaava da zaljuuuubam..

ubava pesna, raka na srce

s.r. Dzaki

Кон врв
МАРШАЛ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ГРОБАР ДО ГРОБА

Регистриран: 06.Февруари.2007
Поени: 44396
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај МАРШАЛ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Октомври.2008 во 14:24
kako ne .... kazuvaj im ti na drugi ... za toa prost нека%20ти%20е%20срам
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Октомври.2008 во 14:22
Originally posted by miroslav_g8 miroslav_g8 напиша:

i poarno nemoj ... zosto ona sto DJAKI go napisa za nas MKD , ne dolikuva na covek koj se bavi so zurnalistika ... moze nekogas i vo vesnik da mu izleta лутина

pa sum vi kazal sto pati deka jas prost shiptar
s.r. Dzaki

Кон врв
marijana Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 26.Јули.2006
Поени: 8066
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај marijana Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Октомври.2008 во 14:19
Originally posted by marijana marijana напиша:

Originally posted by granny granny напиша:

ozbilno,znae li nekoj ,koj prodava domasen ajvar...znam deka ima...ama mi treba tel. za da poracam

ste probale od DIEM-PD..taka nesto..po domashen recept so pecheni piperki,,bi trebalo da go ima vo marketite na tinex....beplatni EPPголема%20насмевка

i eden veleski Gemidjiski Ajvar...mislamголема%20насмевка ..ovaa od sovremenite domakinki:))
"recycle your mind"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Султанот на Феникс

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DJAKONDO Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Октомври.2008 во 14:17
Originally posted by marijana marijana напиша:

dobar den..tuka i rechnici mi trebaat ...голема%20насмевка

dovolen e eden...
od Gjrogji Puleski
s.r. Dzaki

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 16671668166916701671 2116>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,656 секунди.