![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 16641665166616671668 2229> |
Автор | |
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Tri teksaska hirurga se natjecu koji je od njih bolji u svom poslu.
Prvi pocne: - Prije tri godine prisio sam sedam prstiju jednom klaviristu. On se tako dobro oporavio da je bio pozvan na koncert u cast britanske kraljice. Drugi mu odgovori: - Nije to nista. Ja sam imao pacijenta koji je imao prometnu. Obje ruke i noge su mu bile odsjecene. Dvije godine nakon sto sam mu ih prisio osvojio je tri zlatne medalje u atletici na Olimpijadi. Treci ce: - Prije nekoliko godina pacijent mi je postao jedan kauboj. Nasmrk'o se kokaina i nalio whiskeya pa zajahao svog konja i zaletio se izravno u brzi vlak iz Santa Fea koji je vozio 150 km/h. Sve sto je ostalo i doslo u moju kliniku bili su konjska guzica i ogromni kaubojski sesir. Nakon godinu dana - on je postao predsjednik Amerike! |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
Zena uz jutarnju kavu cita novine i shvati da je njezin listic lutrije izvukao jack-pot. Sva sretna odlazi sefu da bi dala otkaz.
Kad tamo, sef joj se ispricava - zbog smanjenja posla, prekobrojni moraju otici, ali, za utjehu, uz ogromnu otpremninu. Dvostruko sretna, odluci kupiti novi auto. Prelazi prag auto-salona, i u tom trenutku pocinje vatromet, prilazi joj prodavac i kaze - vi ste nas milijunti posjetitelj i dobivate besplatno najnoviji model!!! Jos uvijek u soku, zena u novom automobilu odlazi kuci. Natoci casu sampanjca, pridje prozoru i vidi - stize u svom automobilu i muz. Taman na ulazu u ulicu, pokupi ga kamion, i auto s muzem nestane u plamenu. Podigne casu, nazdravi i konstatira - kad te krene, onda te krene! |
|
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
Razgovaraju Hrvat, Crnogorac i Mujo koje su im najvece zelje.
Kaze Crnogorac: - "Da je zemlja mehka ko more, kako bi se lako kopala". Kaze Hrvat: - "Da mi je neku veliku peglu, pa da ispeglamo ona nas hrvatska brda, koju bismo mi zemlju imali, pfiiiii...". Ispruzi Mujo ruku i kaze: - "Vidite vi ovo pazuho i ovu ruku?" - "Vidimo", kazu ovi. - "E, da mi je jos dva jaja pod pazuho, koji bi ovo k*rac bio". |
|
|
![]() |
|
Usla dvije muske sovinisticke svinje (MShS) (prepoznaju se po tome sto su muskarci) u avion koji leti do New Yorka.
Jedan sjedne prozora, a drugi u sredinu. Taman prije polijetanja na sjediste do prolaza pored njih sjedne jedna feministkinja krvavih ociju (prepoznaje se po tome sto se vracala s netom zavrsenog Svjetskog kongresa feministkinja, cvrsto se drzeci za svoju metlu). Samo sto je izuo cipele i malo se raskomotio, kad ce muskarac pored prozora: - "Mislim da cu ustati i otici si po jednu hladnu, socnu, otrovnu coca-colu, taj ogavni nusprodukt kapitalizma i dno konzumerizma", Na sto ce feministkinja: - "Nema problema - ja cu ti je donijeti, da se ne izvlacis sa svog mjesta." Cim je otisla, muska sovinisticka svinja uzme jednu njenu cipelu i pljune u nju. Kad se feministkinja vratila, vidjevsi da se radi o naivnoj priprostoj prostakushi s coca-colom u ruci, drugi ce muzjak: - "I ja bih rado jednu coca-colu", i dok je ona odlazila po nove decilitre te otrovne tekucine, muska sovinisticka svinja pljune i u drugu cipelu. Feministkinja se vratila s coca-colom, s djavoljim smijeskom ju predala svinji i svi su sretni sto se priblizavaju New Yorku. Dok je avion slijetao u New York, feministkinja obuje cipele te shvati sto su svije ucinile, te na to dobaci: - "Pa dokle ce se ovo dogadjati? Ovo neprijateljstvo medju nama... ova mrznja...ovo pljuvanje u cipele i pisanje u coca-colu?" Naravoucenje vica: nemojte piti coca-colu! ;-) |
|
|
![]() |
|
"I tako ti ja, bolan Haso, sjednem u avion i pravac Frankfurt, kad za pola sata pojavi se neka raja, zauzmu avion i kazu da su otmicari. A mene bas zaboli, ono, nije moj avion, briga me, 'ladan k'o Clint Eastwood. Bijah miran sve dok nisu krenuli silovati jednu zensku. Tu je meni puk'o film. Digo se ja i dreknem, onako k'o serif: Pustite je!!! I pustili je na miru, ali postavili meni ultimatum: Il' skaces il' te svi guzimo!?!"
Haso se sav uzivio u pricu. - "I, jesi skak'o???" - "Jesam malo u pocetku... Dok mi se guzica nije razradila!" |
|
|
![]() |
|
Dvajca elektrotehnicari si sedat na visokonaponski dalnovod.Minuva edna babicka i edniot i veli:
-Babo, aj podaj ni go onoj kabel tamu. Babata mu go nosi i toj mu veli na drugiot: -Vide li be, ti rekov toa e nulata! |
|
|
![]() |
|
Profesore, imam nekoe losho pretcuvstvo deka sin mi nema da go polozi vashiot ispit...
-Ajde da se oblozime vo 100 evra oti ke polozi! Ovcarot pasel ovci na livadata, pa odbral dve-tri koi odamna ne gi pominal i gi natrtil. Posle toa sednal na eden kamen, zapalil cigara i ja ispushil na raat. Potoa go izvadil kavalot i pocnal da sviri. Vo eden moment prestanal da sviri, se zamislil, vozdivnal i rekol: -Eh, shto ti e zivot- seks, droga i rokenrol... |
|
|
![]() |
|
Jas bi sakal da si umram kako dedo mi, mirno vo son, a ne vreskajki vo panika kako patnicite vo negoviot avtobus...
|
|
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Do kaj ste,,,
|
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
Natjecu se tri vampira ko ce posisat vise krvi. Odlazi prvi i vraca se negdje u 2 po ponoci krvavog lica.
Pitaju ga ovi gdje je bio... kaze on: - "Vidite onu kucu dole na osami?" - "Vidimo", kazu oni. - "E, dole vise niko nema ziv, svima sam im krv posis'o!" Odlazi drugi vampir i vraca se oko 4, krvav do pasa. Pitaju ga ova dva gdje je bio... kaze on: - "Vidite ono selo u daljini?" - "Vidimo", kazu oni. - "E, dole vise niko nema ziv, svima sam im krv posis'o!" Odlazi treci vampir i vraca se u cik zore, sav krvav. Pitaju ga ova dva gdje je bio... kaze on: - "Vidite onu banderu?" - "Vidimo", kazu oni. - "E, ja je nisam vidio!" |
|
|
![]() |
|
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
DRUSTVO CIAO SI ODAM.....
PRIJATNO POPLADNE NA SITE......!!!!!!!!!!!
|
|
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
CAO,Lilija..
Ubavo popladne..se citkame
![]() |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
natalija ![]() Сениор ![]() ![]() Министерка за гушкање Регистриран: 26.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 13319 |
Леле Питу премалев од смеење
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
ЧАО ЛИЛИ
![]() |
|
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 16641665166616671668 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |