|
ALL STARS |
Внеси реплика | страница <1 164165166167168 1869> |
Автор | |||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...devojchice...znaesh kako gi jadam ja bajaderite...usta na usta po pola so devojchici...se topat i ko prasenca u ustite se praime...ali nema veze slatko e i se gubi skroz so vkusot na karminot nejzin i bajaderite...do zadnja mrvica snemue toa... |
|||
granny
Сениор "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ako La fij...trenirani se da bidat maceni...pogotovo so brojki ..
|
|||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|||
la fille
Модератор Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Усни на уснимммм бајадерче
уф, тете, ама јас не им давам да користат дигитрон |
|||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
uste brokerov da e garav, a file
well, garav si |
|||
...Well...
Сениор ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...da da toa ti e ovaka...koa ke te poljubi nekoj broker...si broish posle...od Januar do Dekemvri u sladok nokaut... ali ne naplakaat provizija za toa... |
|||
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
а не, без провизија ништо не праимепрочитав 15 % провизија
|
|||
|
|||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
ne naplakas provizija os sto ke zivees
|
|||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|||
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...garavi sokak...i nervozni poshtar... ...ne darling ne sum garav...poishe sum pitom...piton de...ustvari neam pojma za toa, sho e toa garav bez narav... |
|||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
|
|||
la fille
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Прашајте го Перо колку бакшиш добива после секое наше кафе таму
|
|||
|
|||
...Well...
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...od vazduh... |
|||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
|
|||
|
|||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Za narav imas narav, toa sigurna znam, ama za garav ne znam, inaku garav e crnomurest, fille takvi saka, i sega garav si so narav ili ne si garav so narav
|
|||
Внеси реплика | страница <1 164165166167168 1869> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |