IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 16541655165616571658 2229>
Автор
Порака
irena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 18.Септември.2006
Статус: Офлајн
Поени: 2039
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај irena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Ноември.2006 во 13:30
НЕ Е ПОЕНТАТА ВО ТОА ДАЛИ НЕКОЈ Е ЦАР ИЛИ НЕ... СЕКАДЕ ТРЕБА УМЕРЕНОСТ... И ЗОШТО ТАКА ДА СЕ НАВРЕДУВАМЕ...
СИТЕ СЕ ОВДЕ ВРЕДНИ И ПАМЕТНИ... ПОСТИГНАЛЕ НЕШТО ВО ЖИВОТОТ...
ЛИЛИ РАЗБЕРИ ЈА ВАЛ ... ЈАС СЕ ШОКИРАВ КОГА ПРОЧИТАВ НАЈПРВО...Shocked

TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
Кон врв
Lilija7 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Август.2006
Поени: 8994
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Ноември.2006 во 13:30
Originally posted by Valerija 2 Valerija 2 напиша:

LILIJA,,,TOGAS NE BRANI NECIJA STRANA...KOGA SE JAVUVAS EDNAS NEDELNO NA FORUM...JAS GI SLEDAM SEKOJ DEN NASTANITE....SFAKJAS....
VALERIJA, JAS NE BRANAM NICIJA STRANA, AMA AKO NEKOJ SO NEKOGO SAKA DA SE RASPRAVA, NEKA SE RASPRAVA PREKU LP...
JAS SUM NA FORUMOV RADI RELAKSACIJA.....AKO E ZADOLZITELNO SEKOJDNEVNO PRISUSTVO, TREBASE SO VREME DA ME IZVESTITE....
I MISLAM DEKA TUKA NE SE BIRAME SPORED TOA KOJ NA KOGO MU E SIMPATICEN.....STOM SME SITE TUKA ZNACI SME SE PRIFATILE TAKVI KAKVI STO SME.....
I NAJMALKU SAKAM DA NAMETNUVAM DEKA AKO NEKOJ NE MI E SIMPATICEN TREBA DA SI ODI OD FORUMOV.....
AKO NE DAJ DA SE IZJASNIME..KOJ KAKVI ZELBI IMA.....
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
Кон врв
Valerija 2 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Октомври.2006
Поени: 9044
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija 2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Ноември.2006 во 13:35
Lili ti sekogas DoAGJAS KAKO NEKOJ MEDIJATOR NA FORUMOT...SORRY....
Nemam pravo da baram nekoj da si zamine od Forumot,ama ne sakam nekoj mene verbalno da me maltertira....sfakjas...najmalku nekoj sto sletuva kako padobranec ednas msecno na tema...
Veruvam i tebe nekoj da te "pecne"ke plamnnes...a sega vaka najlesno e da se komentira koga ne si zaseganata
IRENA FALA ZA RAZBIRANJETO...
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Ноември.2006 во 13:40

Lili ti sekogas DoAGJAS KAKO NEKOJ MEDIJATOR NA FORUMOT...SORRY....
Nemam pravo da baram nekoj da si zamine od Forumot,ama ne sakam nekoj mene verbalno da me maltertira....sfakjas...najmalku nekoj sto sletuva kako padobranec ednas msecno na tema...
Veruvam i tebe nekoj da te "pecne"ke plamnnes...a sega vaka najlesno e da se komentira koga ne si zaseganata
IRENA FALA ZA RAZBIRANJETO...
PA MORAM, NEKOJ MORA DA BIDE I MEDIJATOR....POSEBNO STO SAKAM DA SUM NA POZITIVEN FORUM, A NE DA SE RASPRAVAM....
SUM BILA I JAS VAL "PECNATA" MNOGU PATI.....
AKO NEKOJ GO POFALAM, BEV OBVINETA DEKA SAKAM DA GO PROBAM, AKO NA NEKOJ MU POSAKAM DOBREDOJDE-DEKA SAKAM DA "MU SE DOPADNAM", AKO SO NEKOJ SE ZEZAM-DEKA GO ZAVEDUVAM.....TOA NE MI SE DOPADJA-KVALIFIKACIITE STO SE NAMETNUVAAT ZA DRUGITE....AMA NEMA STO DA SE RASPRAVAM-AKO NE MI SE SVIGJA JAS SE POVLEKUVAM......

I MISLAM DEKA E DOSTA, TUKA STAVAM TOCKA.....
AKO SAKATE DA GO SLAVIME OSLOBODUVANJETO NA SKOPJE AJDE.......AKO NE......KAZETE.....
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Ноември.2006 во 13:42
фатив нешто на крај...
девојчиња мои убави што си тупите мозоче, уживајте и терајте си позитивно и игноре...

Ај сега да ве чујам на која од двете се умилкував м? LOLLOLLOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Ноември.2006 во 13:43
Originally posted by natalija natalija напиша:

фатив нешто на крај...
девојчиња мои убави што си тупите мозоче, уживајте и терајте си позитивно и игноре...

Ај сега да ве чујам на која од двете се умилкував м? LOLLOLLOLLOLLOL
A BE SRCENCE SI TI....VO 2 RECENICI GO KAZA ONA STO JAS SE OBIDUVAM DA GO KAZAM POLA SAAT....LOLLOLLOLLOLLOLLOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija 2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Ноември.2006 во 13:46
Lili ne sum dotolku da ne sfakjam 30 minutki sto sakas da kazes,,,
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija 2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Ноември.2006 во 13:47

Nate,src..na nasata tema..ima cunami denes

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Lilija7 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Ноември.2006 во 13:48

Lili ne sum dotolku da ne sfakjam 30 minutki sto sakas da kazes,,,
DOBRO VAL NE PRODOLZUVAJ....
NIKOJ ZA NISTO NE TE OBVINI.....
MOZEBI JAS NE ZNAM DOBRO DA OBJASNAM, MOZEBI OVA SE ODNESUVA LICNO NA MENE????????
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija 2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Ноември.2006 во 13:50

Lili...

Ti si taa sto SE VMESA VO MOJATA RASPRAVIJA SO KASPER....
NEMAM POTREBA PONATAMU DA KOMENTIRAM..MISLAM DEKA SE OBJASNIVME...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija 2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Ноември.2006 во 13:50

Sakam da uzivam...na sajt..a ne da se polnam so negativna energija

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija 2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Ноември.2006 во 13:51
Ajde sega da vidime koj e PRISUTEN..
ODIME SO NOVI,RAZMISLUVANJA...I ZEZANCII
Кон врв
PITU GULI Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јули.2005
Поени: 11254
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај PITU GULI Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Ноември.2006 во 13:53
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM
SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija 2 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Ноември.2006 во 13:53
Marko, Irena...Natalija...Lili...ako ste tuka..ajde nesto pokonstruktivno..
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 16541655165616571658 2229>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,500 секунди.