![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 16511652165316541655 2229> |
Автор | |
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Негативната енергија се усмерува за жал Каспер... но внимавај... и кон себе ја враќаш...
СМИСЛАТА ЗА ХУМОР Е ЧУВСТВО ЗА МЕРКА ![]() |
|
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
|
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
добар ден
![]() |
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Val... mnogu si dobra kon site... toa te pravi poproduhovena... Gospod da te blagoslovi... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
Marko pozdrav i do tebe....Val stvarno nemozam da svatam zasto sekogas se ljutis koga nekoj se sali na tvoja smetka.....voopsto ne sum egoisticen i znam da se nasalam i na moja smetka,recisi sekogas vo moite "sarkasticni"komentari.....stvarno izvini ako nekade realno se pronajde vo moite nevkusni segi....ne mi bese poentata da te iznerviram nego da se oraspolozime...pogresen cekor jebi ga......!!!!
|
|
da se gresi e covecki.....!!!!
|
|
![]() |
|
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
|
|
da se gresi e covecki.....!!!!
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Kasper... ima soft_soul vo tebe... neka izleze... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Kasper,ne se raboti za ljutenje..se raboti za mnogu nevkusni shegi,,,sfakjas,,se si ima plafon...
Ne mozam da obrazlam i da gubam vreme sega..
|
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
Alma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 122 |
Ej ponedelnicki uibav den a sto gledam na forumov clenovite nekako kako da se na razlicna frekfencija
|
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Bosa,pozdrav Kako si denes,,, |
|
|
|
![]() |
|
Marko,toa sto IMAM STAV I POZITIVEN ODNOS KON SITE PONEKOGAS MI NOSI PROBLEMI....
|
|
|
|
![]() |
|
Dali zaprimetivte deka ne zaprimetivme...
veke sme na naredno nivo podignati.... site... i Kasper... a Val velese ti pred nekoj den deka treba nesto da se stori... i eve se stori... od denes sme na naredno nivo.... kako edna familija.... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Alma,dobredojde...
Ponedelnicki...e super,samo sto nekoj se obiduva da sozdade zemjotres,,,
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
E ne e covek da ve ostavi sami..Pak se "zapukavte"?????
DOBREDOJDE ZA SITE NOVODOJDENI!!!!!
|
|
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|
![]() |
|
Zdravo bosab... i Alma...
prijaten i uspesen den ... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 16511652165316541655 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |