![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 16501651165216531654 2229> |
Автор | ||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Irenche mnogu mi e drago koga nekoj ke me blagoslovi javno...
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
da se gresi e covecki.....!!!!
|
||
![]() |
||
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
|
Невкусно, неумесно...
Треба да и се извиниш на Вал Каспер... ![]() |
||
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
|
||
![]() |
||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
|
SFAKJAM KAJ TI E MESTOTO KASPER,,, |
||
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
||
![]() |
||
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
|
Ova e golema rabota...
ajde ... castam edna tura..... kasper kaj si be druze.... ni nedostigas kako dusha... ama mnogu si nekako down... kasper ... edno sigurno e ... koga ke pluknes bilo kade... ke ti se vrati nazad...!!! eve eden primer.... Imas 10 okolu tebe... na site ke im udris po eden samar... site ke ti vrata po eden samar... i vidi sega koj e natepaniot... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
|
Irena,KASPER...NE MOZE DA ZIVEE BEZ SARKAZMOT,,,VO KRV MU E...NE MU ZAMERUVAM
![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
kasper ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1899 |
|
|
||
da se gresi e covecki.....!!!!
|
||
![]() |
||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|
ZLATO NE MI SE VERUVA PAK NABRZINA NAPRAVI BELJA??
![]() ![]() |
||
![]() |
||
|
Kasper.... eden den ke mora da sednes .... sakal ili ne... da napravis spisok na ludje na koj si im nanesol bilo kakva steta... materijalna ili duhovna... i da najdes prikladen nacin da se izvinis... Val... ne e samo Val... taa e institucija ... a toa sto go napravi ... ke dojde den i ke se izvinis... ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
|
Kasper,vnimavam sto pisuvam...ne samo kon tebe nego kon CEL FORUM..i treba malku respekt da imas.... Ne ti licese ona za Kameniot most,,mene da mi go spomnuvas od pricina sto ne me poznavas... |
||
|
||
![]() |
||
|
MARIJANA NE E ZLTO SE STO SJAE...
BIDI SIGURNA
![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
Najmalku sum jas nervozna ponedelnicki..
BAS SUM HAPPY...
AMA NE SAKAM NEKOJ.DA MI GO NARUSHUVA DUSHEVNIOT MIR...NAJMALKU TI KASPER
|
||
|
||
![]() |
||
|
MARKO,FALA ZA PODRSKATA I RAZBIRANJETO...
KASPER,AKO NE MOZES DA UDRIS, NA OKOLINATA ,NE UDIRAJ...PO VIRTUELIZMOT...
|
||
|
||
![]() |
||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|
APSOLUTNO SE SOGLASUVAM..SO "NE E ZLATO SE STO SIJA"...
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 16501651165216531654 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |