IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - ALL STARS
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

ALL STARS

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 16431644164516461647 1869>
Автор
Порака Обратен редослед
granny Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Регистриран: 17.Јануари.2008
Статус: Офлајн
Поени: 10160
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Февруари.2008 во 02:53
sabajlevo imase...a taze od vecer ne...nemase glaven akter
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
Кон врв
moira Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...The Goddess... Administrateur adjoint

Регистриран: 06.Јуни.2007
Поени: 26016
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Февруари.2008 во 02:52
Good night well
Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Февруари.2008 во 02:52
da ne ispushtiv nekoj film?

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Февруари.2008 во 02:52
Originally posted by moira moira напиша:

mene povtorno ne mi odgovori na prasanjeto, ama ako
ama imase pa mnogu prasanja..kaj tolku odgovori da se najdat
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Февруари.2008 во 02:51
mene povtorno ne mi odgovori na prasanjeto, ama ako
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Февруари.2008 во 02:50
Originally posted by ...Well... ...Well... напиша:

Originally posted by granny granny напиша:

...ima be golem sharm na forumov...fakt e toa...ja za dzabe ne se vrtkam tuka...трепкањетрепкањетрепкање
of of of...ke ne urocis...a skloni na klocanje
...klocaj de-posle ke mi jadesh shekerche od ruka-Belka...плазење...znaesh sho...tebe baba...ke te javam ko na rodeo zimi sfeцрвенеење...ako si taka zdivena...sakam ja da skrotuem bikici...bakici de...hihihihhih
ova tvoe vtoro JA li kazuva? ako ja pretrcis arenata...sto cisto sumljam
...dama Belke...vtorata glaa...црвенеење
sefte da te vidam da se zasrami.porke?
...mnogu prashuesh...baba...ke ti stane jasno koa ke me viish u zivo...zdravje boze...трепкањетрепкањетрепкање...aj taka sea ke si nankam i ja...posho me izmoriva deneska bajagi...задоволство...inache sea na koja da mislam u sonot...mmmmmmmmmm...???трепкањетрепкањетрепкање
samo ne misli na muuuu..i ke imas lesen son ciao
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
"SnowWhite"

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај granny Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Февруари.2008 во 02:49
a ti site i isprakas na vreme?
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Февруари.2008 во 02:48

...ima be golem sharm na forumov...fakt e toa...ja za dzabe ne se vrtkam tuka...трепкањетрепкањетрепкање
of of of...ke ne urocis...a skloni na klocanje
...klocaj de-posle ke mi jadesh shekerche od ruka-Belka...плазење...znaesh sho...tebe baba...ke te javam ko na rodeo zimi sfeцрвенеење...ako si taka zdivena...sakam ja da skrotuem bikici...bakici de...hihihihhih
ova tvoe vtoro JA li kazuva? ako ja pretrcis arenata...sto cisto sumljam
...dama Belke...vtorata glaa...црвенеење
sefte da te vidam da se zasrami.porke?

...mnogu prashuesh...baba...ke ti stane jasno koa ke me viish u zivo...zdravje boze...трепкањетрепкањетрепкање

...aj taka sea ke si nankam i ja...posho me izmoriva deneska bajagi...задоволство

...inache sea na koja da mislam u sonot...mmmmmmmmmm...???трепкањетрепкањетрепкање
Кон врв
IQ Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Darling

Регистриран: 11.Декември.2007
Поени: 12382
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај IQ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Февруари.2008 во 02:48
redno beshe blu da si legne

cao blu leka nok

[URL=http://g.imageshack.us/g.php?h=521&i=00001awbzx1.jpg][IMG]http://img521.imageshack.us/img521/
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Февруари.2008 во 02:48
leka nok blu
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Февруари.2008 во 02:47
Originally posted by moira moira напиша:

oooooo blu , a naseto kafe mila ispari
мила пак ке го свариме коа сакаш а сеа одаму кревет големо%20гушкање
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Февруари.2008 во 02:46
oooooo blu , a naseto kafe mila ispari
Кон врв
La Ninja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
She Hulk

Регистриран: 13.Јуни.2006
Поени: 1605
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај La Ninja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Февруари.2008 во 02:46

Originally posted by blueprayer blueprayer напиша:

дечки јас само да ви кажам добра нок и на ВЕЛ едно големо фала за советот пред некој ден...големо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкање друже те чекам у Ск на кафе 

...бакнежголемо%20гушкање...задоволство...ama na tebe sum...задоволство
намигнувањенамигнувањеголемо%20гушкањеголемо%20гушкањебакнеж
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај moira Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Февруари.2008 во 02:45
znaev deka imas nekakva vrska so strelec .......ubedena bev........iako ne veruvam vo horoskop.......
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 16431644164516461647 1869>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,609 секунди.