![]() |
|
FENIX-5 |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 162163164165166 1553> |
Автор | |
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
...а гледам и во досието ти пишува дека кога си на форум време тепаш во феникс...а не сум бил тука одамна...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
irenka2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 03.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1954 |
dobro doma ke bidam na ovoj nick
![]() |
|
![]() |
|
Гостин ![]() Гостин ![]() |
ех и јас ќе си направам еден јузер Девојка Бисерна... а еден овој ...
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
A jas sakam da sum so nikot NiNa1 a ne nina1 sepak malce za promena |
|
![]() |
|
Izzi ![]() Сениор ![]() ![]() BRAINIAC Регистриран: 18.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4475 |
ке идеме на специјализираната бајачка обука и после ке станеме магистри по баење... ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
да бее... да ме фане некој малер... после ти крив
![]() ![]() |
|
![]() |
|
NiNa1 ![]() Сениор ![]() ![]() Love and peace Регистриран: 07.Август.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13795 |
абе луѓе не бајајте тоа не успева ич
![]() |
|
![]() |
|
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
ej kakvi ste..pa sto i fali na Glorija...ako ne Sabinceto e tuka
![]() |
|
![]() |
|
Глорија е бајачка и ја знам лично ,на тетка ми и дава био-енергија |
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ова изгледа како ние да сме возила а глорија-бензинска... ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
а тетка ти од дрво да не е па да и треба БИО енергија ????
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
НЕ СЕ СМЕЕТЕ БЕ ЛУЃЕ НАЈОЗБИЛНО ВЕЛАМ,
![]() САМО КОГА И ВИЕ СЕ СМЕЕТЕ И МЕНЕ МИ ОДИ НА СМЕЕЊЕ
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
не се смеете туку закочени и се рацете и затоа и треба био-енергија
|
|
![]() |
|
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
i nina1...aj kazi sega iskreno..kako e tetka ti posle "tretmanite" kaj Glorija?...sto ti vika..kako se oseka..ko na 7 nebo a? ![]() ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 162163164165166 1553> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |