![]() |
|
Која песна ви се врти во глава.. |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 161162163164165 212> |
Автор | |
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
,,СЕКОГАШ ВО СЛУЖБА НА ТАТКОВИНАТА,,
|
|
![]() |
|
mrzla ![]() Сениор ![]() ![]() натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Moj dragi,bivsi dragi vise te ne volim
kad cujem za tebe,skoro me nista i ne zaboli al dobro pamtim reci sve kad priznao si da me nevolis ko pre............ |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Nebo boje kao oci tvoje,sve bih dao da su
opet moje, crnobjeli dodir tjela tvog
Ostao je trag karmina i ove note sa klavira, sve bih dao za tren, za tvoje dodire. |
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
sneska_v ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
anuskaaaaaaa-Ana Kostovska
kazi mi te ljubammmmmm lazi me, zaplaci za mene opi seeeeeee, beli ptici angeli devet zvezdi srebreni se borattttttt ajde kazi mi............................ .............................anuskaaaaaaaaaaaaa...... |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
a mozevmeeeee....poveke da imame sega...
|
|
![]() |
|
Tiggy Vicious ![]() Сениор ![]() ![]() Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
And I... wanna fall in lovee... with youuu...
Chris Isaak. ![]() |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
![]() |
|
orlov ![]() Сениор ![]() ![]() army veteran 2001 Регистриран: 26.Јули.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11342 |
Dan Ljubezni - Pepel In Kri
http://www.youtube.com/watch?v=PH89OtPhEk0 Изменето од orlov - 03.Април.2010 во 20:05 |
|
|
|
![]() |
|
|
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
ljubaviiiiiiiii....zeljko joksimovic
![]() |
|
![]() |
|
Zjeljko Samardzjic
,,OPROSTIMI SHTO TE VOLIM,, http://www.youtube.com/watch?v=kyss2ZjaD9Y&feature=related |
|
|
|
![]() |
|
Santijago ![]() Сениор ![]() ![]() PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
|
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Should i call you Jesus??
|
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... ![]() |
|
![]() |
|
Marko Polo 1 ![]() Сениор ![]() ![]() venecijaner Регистриран: 20.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 9693 |
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 161162163164165 212> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |