![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 16171618161916201621 2229> |
Автор | |
bone ![]() Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор ![]() ![]() bone is not dead Регистриран: 23.Август.2006 Локација: Cuba Статус: Офлајн Поени: -13 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
јак е ..
|
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Marko,Dime kade e???Uste slavi??
![]() |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Dobro utro trucker... jak vic... mnogu kazuva...
dobro utro bone... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Bone,dobredojde na nasata stranica...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Dime denes tuka e ... ama vo 11 izleguva...
ke mu kazam da se javi... |
|
![]() |
|
![]() |
|
Pozdravce do Dime..Marko...
![]() |
|
|
|
![]() |
|
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
|
![]() |
|
trucker covekot e ist kako gliserot...
gliserot go stavame vo voda... taa mu e otpor vo dvizenjeto... no ako go izvadime gliserot na suvo... moze da pr-pa kolku saka... ke ostane vo mesto... taka e i covekot... za da odi napred mora da sovladuva prepreki... (otpori).. inace ako go digneme vo vozduh... moze da trca kolku saka... ke ostane vo mesto... i ke kaze.. mnogu se trudam.. vidi kolku sum ispoten... a nisto ne napraviv... ZENITE IM SE OTPOROT NA MAZITE... AKO NE SE TIE KE TRCAME VO MESTO... KAKO FILMOT: RUN BADY RUN!!!!! GO BADY GO!!! ama se sladok otpor... kako so seker da se... mmm |
|
![]() |
|
![]() |
|
Marko...neiscrpen izvor na zivotni mudrosti si
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Blagodaram = blagodaruvam ....
zbor na antickite makedonci... jazikot se vikal KOINE... koj ne go znae!!! blagodaruvam Val_high_original_macedonian_girl_with_soft_soul ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Ama siv den...KADE E SONCETO??
|
|
|
|
![]() |
|
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
Dobar den...gledam Trucker i Marko mnogu se vredni utrovo
![]() Val Ti si sonce... ![]() |
|
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
|
|
![]() |
|
da... prav esenski den...
samo za mesenje na leb e... Val mislam deka e: Jakiot covek ima samo edna jaka strana - zenata sto ja saka... Napoleon dodeka ja sakal Josefina... cela Evropa ja tresese... otkako pocna da odi so drugi... propadna... Marco_Antony jakata strana mu bese Cleopatra ... a gledav na film ... i toj malku mrdase i zatoa propadna... isto i Clintono... so Monika Levinski... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
irena...pozdrav......kako si denes
|
|
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 16171618161916201621 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |