![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 16161617161816191620 2229> |
Автор | |
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
ПОЗДРАВ НА СИТЕ. ЛИЛИ СРЕЌЕН ПАТ ЗА БГД.
|
|
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
|
|
![]() |
|
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
фала Иренче....ќе се читнеме и утре малку....
|
|
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|
![]() |
|
Alma ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 11.Октомври.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 122 |
iam li nekoj?
|
|
![]() |
|
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
јас.....
![]() |
|
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
PRIJATEN I USPESEN DEN NA CEL SVET....
PA I NA NAS... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Hello...MARKO
UBAV DEN...I POVEKJE DRUZBA..
AJDE NA CAJ...POVELI
![]() |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
DA... VAL... MOZE CAJ OD LIPA
RAZBIRA SE... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Eve sega od lipa,isto kako za mene,, |
|
|
|
![]() |
|
mmm... ubav caj... sakam zezok caj...
i ubavo drustvo... ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Zezok caj..ama medot podocna...Marko!!!Ako go pies so med,normalno
![]() |
|
|
|
![]() |
|
daaa.... taka e Val...
i med da ima... caj so utrinski muabet ... mmm |
|
![]() |
|
![]() |
|
Marko...samo nie poplonuvame redovi na temata??
![]() |
|
|
|
![]() |
|
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
Некој штрк изел жаба.
Штркот летал а жабата више му била до гзот. Отаму жабата го прашала штркот на која височина летаат.Тој и одоворил дека летаат на 5000 м а жабата му рекла НЕ СЕРИ !!! |
|
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
|
![]() |
|
Dobro utro trucker...
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 16161617161816191620 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |