![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 16111612161316141615 2229> |
Автор | |
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
sekogas Irena...sega se vkluciv i citam site happy...pa aj i jas ....a zasedata e tajno oruzje
|
|
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
|
![]() |
|
irena ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 18.Септември.2006 Статус: Офлајн Поени: 2039 |
КАМИОНЏИ ТИ ШТО УБАВО ЌЕ ПРЕДЛОЖИШ
|
|
TI I JAS VECEN POVIK I ODGOVOR
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
O, Happy Day
![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
I JAS SUM HAPPY...MNOGU...
![]() |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
koj e sloboden, neka odi pravo na salata i rakija...uslovot e kafanata da e pristojna i sprotivniot pol da bide "filozofski nastroen" za da se pomine ubavo..nadvor od onaa sema za problemi, glupostui,ova-ona..........
|
|
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
trucker ne vide edna moja teorija...
nemoze stalno da si vo zaljuljuvacka sostojba... gore... pa malku dolu... pa pak gore.. i taka... taka moze da osetis zaljubljuvanje... a ako si stalno zaljuben ne osekas razlika... toa kako da si vo kada... posle 10 minuti iako vodata e zeska... ti osekas kako da e ladna... pa treba nekoja so sundjer da te prska za da e toplo... Ovaa teorija se vika toplo_ladno_toplo_ladno... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Se osekjam polna so energija...i elan |
|
|
|
![]() |
|
hahahaha...marco..dobra e teorijava, prifateno.............ali cekaj..ako e nekoj zaljuben, togas nema stud....
![]() ![]() |
|
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
|
![]() |
|
marco_antony ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
sega svativ zosto si taka...
koleskite ke ti napravat "down"... i koga ke vidis nekoja ... bilo koja.. i ti si odma na "up" ... ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Nema stud za srceto koe ljubi..nema mrak za ocite koi sonuvaat...nema...zlo vo dushata...zaljubena
![]() |
|
|
|
![]() |
|
trucker ... tesko e so nasive makedonki...
ke te izmorat ubavo... i nema da imame sila... samo brukata ke ostane... uffffffffff |
|
![]() |
|
![]() |
|
Samo nasive zenski se klasa...
Val... ti si High_Original_macedonian_girl ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Treniraj Marko..da imas kondicija
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Marko...ne me poznavas slicno..a mi delis komplimenti???
Kako da go sfatam OVA
![]() |
|
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 16111612161316141615 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |