|
Што прави оваа влада?! |
Внеси реплика | страница <1 159160161162163 200> |
Автор | |
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Одамна немам прочитано некоја убава вест, која ме израдувала како ова: Децата без родители ќе добијат станови од државата Белким ќе престанат со спомениците. Или ќе им проработи текнувалото кои категории се приоритет за едно здраво општество. |
|
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Се согласувам...
навистина убаво, личи на држава која се грижи за своите граѓани... има уште многу работи што можеа да ги направат... наместо спомениците... но.. |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
не знам како на никого не му е јасно колкава доза на прљав бизнис може да се направи со „добродупниве“ станови
|
|
размисли пред да напишеш глупост
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...sigurno se misli...kako da go zgolemi...fiktivno , mislam !
Пад на индустриското производство за 4,6 отсто |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мака мачи да ни “помогне“ да не останеме без парно. Пари им даде на оние од Топлификација, на собраниска комисија ја слушам една пратеничка не исжали како не рабира ама нам спас ни нема-Топлификација може да не остави сред зима без греење ама за нас ќе нема зима додека владата “плаќа“
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...остај тоа,туку што има врска оној од Струмица или Охрид и зошто тој да им плаќа парно на скопјани?.
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
mamamd
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па кога ќе дојдат на гости да не седат во ладно, а и ќе ги сликаме до радијаторите де Како со спомениците ќе се сликаат |
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...не понуди ни по една ЖОЛТА да мавнеме за долг живот.па побрза Џемиле да ја..гледа . ..одам и ја. |
|
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
навистина не ми е јасна која е крајната цел на вмровците...знам само дека тоа не е само носење на буџетот....
оваа бројка на луѓе што ја мобилизираа во текот на ноќта и сабајлево нема само за цел да го одбрани буџетот....ова ќе донесе до нешто многу поголемо и посериозно и со поголеми последици.... и воопшто не ги боли тоа што с'скаат македонец на македонец....имаат директива да ја сотрат другата група по секоја цена....дојдени се со полни кеси со камења, шипки и полни ранци сп бакљи.... |
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
laki_bu
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Лидер Регистриран: 30.Ноември.2008 Локација: Germanija Статус: Офлајн Поени: 32100 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
На сто се ли се спремни само да останат на власт со својата ЛОПОВСКА политика ..Абре МАКЕДОНЧЕ...свести се , неспи ТИ Изменето од laki_bu - 24.Декември.2012 во 08:27 |
|
Без разлика колку страници прочитал учениот човек, никогаш не треба да заборави дека се уште не ни стигнал до првата страна....
|
|
zagor
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
..па добро мајку му,нели треба овие чиновнициве да се на работа во овој момент?.Повторно ли списоци..повторно ли закани.. Па ваљда не се договоривме да протестираат пред собрание а плата и дневница да имаат...од заедничките средства. |
|
|
|
Zeksi71
Сениор Регистриран: 18.Ноември.2009 Статус: Офлајн Поени: 2391 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Која друга група бе Нинџа??? Па самиот БЦ раководи со толпата и пак не му доаѓаат луѓе, едвај 200 души околу него. Нели гледаш дека ни самите членови на СДСМ не му доаѓаат да му ја помогнат револуцијата. Кај се останатите членови на СДСМ???????????????????????????????????????????
|
|
"Када је неко глуп не можеш му то ни доказати" Душко Радовиќ
|
|
Внеси реплика | страница <1 159160161162163 200> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |