![]() |
|
ФЕНИКСОТ СЕ ВРАЌА - ПАК |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 16071608160916101611 1762> |
Автор | |||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Uste tebe ne te znaeme..od Fenix...duri neznam dali POSTOIS.. |
|||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|||
![]() |
|||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
||
ehehheheh...a be pak li za emocii razgovarate????
leleeeeeeeeee
|
|||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|||
![]() |
|||
Teta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
||
ti kazav deka ne znam francuski
![]() ![]() |
|||
A creative mind will always survive bad advice
|
|||
![]() |
|||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
||
E arno de
![]() ![]() ![]() ![]() ako ne mu e strav neka dojde ![]() ![]() ![]() ![]() i se razbira, ako e dovolno maz da se pojavi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|||
![]() |
|||
Teta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
||
![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
leleee denes se na strani jazici se vodi konverzacija
![]() ![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
||
Teta,,jas ako obnovam..ke go znam super...posto stvarno sum go znaela..mi lezel toj jazik...ama sega..slabooooooooo
![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
Lilija7 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 31.Август.2006 Статус: Офлајн Поени: 8994 |
||
hehhehehhehe..........toa ti e visa matematika.....barem za mene....
![]() ![]() ![]() |
|||
ЧОВЕЧКИОТ МОЗОК Е КАКО ПАДОБРАН, ТРЕБА ДА БИДЕ ОТВОРЕН ЗА ДА МОЖЕ ДА ФУНКЦИОНИРА.
|
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
![]() ![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Djaki i otkako te te zapoznam,ke mozam da ti recam
SI SHKONI
![]() ![]() |
|||
|
|||
![]() |
|||
||
Teta,,ama ako se ima volja se se uci...eve jas gledas kako cepam....na Vash jazik.. |
|||
|
|||
![]() |
|||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
||
Ne podobro kako kosovarite;
A je qysh je allahile?
![]() |
|||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|||
![]() |
|||
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
||
Ako sakate jas mozam da ve poducam francuski
![]() ![]() ![]() se razbira za odredena nadoknada ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 16071608160916101611 1762> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |