![]() |
|
Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 16041605160616071608 2229> |
Автор | |
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Zokki,zdravo Nema NENI I RUBI TUKA..ZA ZAL |
|
Jakiot covek ima samo edna slaba strana-zenata sto ja saka
|
|
![]() |
|
ZOKKI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 215 |
a veke koga valerija ja nema ke mi kaze li nekoj od vas koi ste prisutni,dali ste gi sretnale tuka nekade rubi i neni ?
|
|
ZOKI
|
|
![]() |
|
Valerija 2 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 9044 |
Zokki ,jas i la fille,sme odavna na sajt,si ne cital sigurno
![]() |
|
|
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
ajde da ja odgovoris mozgalkata:))
|
|
![]() |
|
Zokki,zarem mislis deka Rubi i Neni ke ostanat seuste so istite nikovi posle tolku vreme??
|
|
|
|
![]() |
|
ZOKKI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 215 |
aha eve ja i valerija.
bas se cudev kade se izgubi. mozebi vo nekoe zatemneto hodnice,so kolegata ? |
|
ZOKI
|
|
![]() |
|
Zokki,mnogu kolegi imam...okolu mene.,..ama za zal nemam temen hodnik
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Cuco,sedi tuka ,dosta mozganje..neli te zamara
![]() |
|
|
|
![]() |
|
pa ako ne se so istite nikovi mozebi vie znaete koi sega gi koristat.
mozebi vi se drugarki ,koleski, eh so imase sex so niv. |
|
ZOKI
|
|
![]() |
|
la fille ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 21.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 42032 |
Marijance, denes nekako ne sum vo forma za mozgalkata, ama znam deka ima vrska so nekakov cvor
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Sarcasm is just part of my irresistible charm ;)
|
|
![]() |
|
valerija,pa ako ima kolega za hodnice nema problem.
moze i pod biroto. sakas da probas so mene ? zamisli si deka sum kolegata ti,zatvori gi ocite i jas ke te vodam ponatamu. |
|
ZOKI
|
|
![]() |
|
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
здравоо
![]() |
|
![]() |
|
Zokki,nemam takvi drugarki,,,moja drugarka koja ja znam od Forum e la fille,Nate i Ivana...i Lilija...niti Neni, niti Rubi
|
|
|
|
![]() |
|
trucker ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 22.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 3571 |
koleske..dobar den...kasnis denes
|
|
SEX, TRUCKS & DRINKS!
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 16041605160616071608 2229> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |