|
Магија за заљубување |
Внеси реплика | страница <1 14151617> |
Автор | |||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Отчајни луѓе има по земјата колку сакаш . Што се чудиш ?
|
|||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Ме чуди што некој/а сака ја/го магепса "љубената/љубениот". Смешно е да веруваш дека место разговор во 4 очи, заедничка вечера и шуш буш муабети во кревет, може да се замени со една магија.
Изменето од evangeline - 25.Март.2014 во 23:22 |
|||
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|||
pajser
Сениор kloshar Регистриран: 04.Март.2011 Локација: Lao People's Dem. Rep. Статус: Офлајн Поени: 13921 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
,,,dobro bre evangjelino gi kaža najgolemite magii za zaljubuvanje,a. vamu ne veruvaš. ,vo niv,, ,,,samo poslednata magija šuš buš vo krevet razgovor nekako ne mi štima,, ,,,,ti na tvojot so razgovor vo krevet go magjepsa,,,, ,,,,ili imaše magija plus,,, ,,,, ,,, ,,,,aj pozzźz pa nemoj vednaš so pištoli,,, ,,,,, Изменето од pajser - 26.Март.2014 во 04:29 |
|||
nesluchajno ne veruvam vo sluchajnosti<>sekoja sluchajnost e kontrolirana
|
|||
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Еј полека, полека. Шуш буш во кревет не мора да значи само муабет, може е прикриен назив за нешто пожешко, ама не сме во подфорум секс, па мирна сум си
|
|||
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|||
емил
Сениор зависник идивидовски Регистриран: 11.Август.2009 Статус: Офлајн Поени: 85186 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Јас имам слушнато за магија како да легнеш некого - едноставно треба да му ставиш во пијалокот пепел од изгорел лиљак .
Изменето од емил - 26.Март.2014 во 12:06 |
|||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Кај нас тоа се нарекува "шпанска мушичка"
|
|||
I'm out bcz of pathetic around here
|
|||
емил
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
јас знам дека се продава во секс шопот ‘‘ шпанска мува ‘‘ ама појма немам како изгледа
|
|||
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
И не е тоа некоја магија ...
|
|||
I'm out bcz of pathetic around here
|
|||
dikiti
Нов член Регистриран: 27.Јули.2014 Статус: Офлајн Поени: 4 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
jas veruvam vo magii bidejki do sega sum nemal devojka a veke imam 21godina neznam zasto ne mi uspeva vo toa no sim se zaljubuval vo mnogu devojcinja i ima koi ne sum ni gi videl voopsto vo zivo i mi se svigale onaka labavo mi bilo...pred nekoe vreme zapoznav edno devojce na staza i se gledavme skoro sekoj den po dvapati no do sega vo niedna ne sum bil taka zaljuben(zatreskan kao vo ovaa) pa vikam da ne mi napravila ona magija ja da se zatreskam vo nejze ama ona kako da me odbegniuva sea po posledno vreme :/
|
|||
evangeline
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Pa te odbegnuva, sugurno misli deka magii i pravish za da se zaljubi vo tebe |
|||
|||
dikiti
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
aham neznam dali e toa :D
|
|||
dikiti
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
pa neznam dali e toa a mislam deka saka i ljubomoren da ma napravi poso drugari moi sto gi poznava niv gi vika skoro segde a mene ne ama toa malce potesko ke i bide da me napravi ljubomoren |
|||
FeaR
Сениор False Evidence Appearing Real Регистриран: 15.Септември.2009 Статус: Офлајн Поени: 5307 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
или си пренападен па те одбегнува... ако мислиш дека пробува љубоморен да те направи возврати и, пробај да ја направиш ти неа љубоморна и сеа ако успееш значи осеќа нешо |
|||
"А ти поарен да не си?" -македонски начин на прифаќање критика
|
|||
dikiti
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
не сум пренапорен значи на fb не и пишувам многу затоа што несакам да бидам напорен несакам да ја замарам ке и пишам онака само како си што си правис што има ново и тоа е тоа несакам да ја замарам многу
|
|||
Внеси реплика | страница <1 14151617> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |