|
Најдобра телевизија |
Внеси реплика | страница <1 1415161718 21> |
Автор | |
emy
Нов член Регистриран: 15.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
a1 definitivno,bez konk*rencija
|
|
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Нова,но штета што ни ја укинаа
|
|
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не можам да поверувам Мтв води |
|
LiDivio
Модератор Регистриран: 19.Мај.2010 Статус: Офлајн Поени: 7265 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
А ХРВАТСКА ТВ ЈА НЕМА ВО АНКЕТАТА
|
|
Феникс
Сениор http://www.youtube.com/watch?v=mTCmVSp46 Регистриран: 12.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 8143 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ni jas Kako li posle ova da poveruvame vo site anketi shto ni gi serviraat za chitanje |
|
...Ne gledaj nazad so gnev, nitu napred so strav, gledaj naokolu so razbiranje. ...
|
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Многу ме интересира што ги фасцинира гледачите на Мтв
|
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
samoto toa shto,..... seushte e ziva!
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Tiggy Vicious
Сениор Consume. Be silent. Die. Регистриран: 27.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 6238 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
БТР и Шутел, секако.
Ги обожавам. Спикерите се како излезени од модна писта, супер се, префинети и со неверојатно добра дикција, би рекла подобра и од спикерине на Си Ен Ен. |
|
What the hell is going on?
-The cruelest dream, reality |
|
Omar
Сениор Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A1 без конк*ренција... ТВ во чекор со времето...
|
|
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tocno taka - ja nema najdobrata i najgledanata -barem vo moeto opkruzuvanje. |
|
СЕ Е КОНЕЧНО САМО ГЛУПОСТА Е БЕСКОНЕЧНА - САМО КАЈ НАС
|
|
ARTE
Сениор Регистриран: 07.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 416 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo makedonija definitifno nema telvizja kako ne vi je jasno ni progaram ni tehika ni kadar ni studija ni p od produkcija a naskoro ni tv posto nezam kako ke stavat zemski digitalni predavtleli seuste nisto ne kazuvat. Site dreba da se zatvora a janiot ni servis debelo da se pocne od koren da se oprava inace katastrofa kako ne gledate i ne uviduvate zalno ama taka e . Jas ne gledam mak tv. A inace najdobra tv e RTS definitivno BBC , RAI I TF na ovie prostori .A inaku site imat gore dole dobri nekoj naboji kako RTS definitivno BBC , RAI I TF na ovie prostori nemoze site da bidat rts ali site imat gore godle dobri tv na prvo mesto se javnite servisi kako i sto treba da bide pa potoa ako ima privati negde i nema 2 do 3 eve do 4 ne tolku mogu kako kaj nas sto e toa tolku tv.zboram za zemski tv so zeski predavteli i koceja od drzavta i koristenje na zemsko dobro ne za zatelicki i kabeski i ako i niv ne treba da gi ima tolku mogu i terba i tie da bidam dobri. samo vo mk nema se amaterizam bez progrma kako ne svakate veke ednas za zal ali taka e na celo so nasiot ni velelpen javen servis.jas ne gledam mak tv vopsto si imam satelicka.sum dal pari za originali karticki ali ne zalam barem ke vidam nesto profesionalno i sodziski nema da ostanam vo mrak.
http://www.rts.rs/ Изменето од ARTE - 05.Јули.2010 во 02:12 |
|
BellaGrandma
Сениор Game over Регистриран: 10.Јуни.2010 Статус: Офлајн Поени: 20029 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мислев да гласам ама се премислив.
Сакав да гласам за А1 ама ми текна на сите глупи емисии што ги има и на политичките препукувања што се користат за приватни цели на сопственикот. Па следна на список ми е Канал 5. Барем не ги слушам глупостите што секој ден ги читам во Време и Вечер. Има и интересни работи за гледање |
|
Можат се да ти земат - богатството, најубавите години, радоста и сите заслуги, но секогаш ќе ти останат соништата за одново да го создадеш светот кој ти го украле.
|
|
mamamd
Сениор Почесна конзулка Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 25679 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Медиумите
вршат атентат врз македонскиот јазик
Размислувањата на некогашните бардови на македонското презенетерство Крстевски нагласува дека македонскиот јазик е многу убав, но луѓе без дикција го расипаа. |
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...da u kazesh na toj,..krstevski,..
...deka zivotot treba da bide ubav ,...ne jazikot! samo,..koj jazik ,na koj narod ,..ne e ubav? |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
Внеси реплика | страница <1 1415161718 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |