|
Каде сакате да живеете? |
Внеси реплика | страница <1 1415161718 38> |
Автор | ||
baso
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 123 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
tenerife
|
||
Melissa P
Група Регистриран: 15.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 51 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
TI SIGUREN SI DEKA SAKAS DA ZIVEES NA TENERIFE???
|
||
baso
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 123 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
zoso da ne sum nikad ne e ladno tamu, a i dobro e za sinusi
|
||
Melissa P
Група Регистриран: 15.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 51 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa....i na drugi mesta e toplo , a za sinusite e dobro i vo Dojran :)
nego aj neka ti bide , se prifaka tvoeto mislenje . I sega jas si zaminuvam |
||
majstorce62
Сениор ... Регистриран: 23.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4251 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мислиш дека секое друго место е поубаво од твоето постојано место на живеење, но кога ќе го смениш, нешто почнува да те влече назад, кон него.
|
||
БИДИ СИ ГОСПОДАР НА СОПСТВЕНИОТ УМ
|
||
Melissa P
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
BidiFit
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 12.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 454 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Сосема доволно за сега е да појдам на Месечината и да седам на прво седиште хаххахах. Да бидам во тие 30 луѓе што веќе биле или ќе одат.
|
||
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
||
CONTESSA
Сениор Регистриран: 24.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 1620 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ITALIJA
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kade sto ne postoi zborot "b" oti me potseka na balkan
|
||
diogenskopje
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nekoja mala brnara na Svajcarskite Alpi....ili doagaat vo predvid Minhen,Brisel,Amsterdam....sto dalje to bolje
|
||
borec
Сениор Регистриран: 22.Септември.2007 Локација: Australia Статус: Офлајн Поени: 1294 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Tochno taka. Od iskustvo go kazuvam ova.
Vo sekoj sluchaj e ubavo, pa duri i preporachlivo sekoj koj moze i mu se ukaze prilika da IZLEZE od Makedonija bilo da e toa na studii, rabota ili chisto za promena, da go napravi toa. Megutoa sepak treba da ostane tamu, nekade i da zivee izvesno vreme, za da moze da ja vidi PRAVATA slika za ziveenje na toa nekoe mesto. Zatoa sto mnogu mesta taka navidum se fenomenalni, megutoa realnosta bi bila sosema druga.
Ne zaludno imalo "stoperi" avanturisti nekade vo '70 pa i porano, koi go shetale svetot sobirajki iskustva od sekade. E dobro sega, moze i po nekoja SIDA krknale, megutoa ostanale pak nekolku sreknici, koi gi razkazale i prenele svoite bogati iskustva.
A ima sluchaevi koga se odluchuvaat za STALNO ziveenje tamu nekade kade sto im se dopadnalo i voopshto ne zalat sto go napravile toj chekor....megutoa pogolem e procentot na onie koi POSLE edna vakva "eksk*rzija" nadvor - svoeto rodno mesto i drzava da ja gledaat so potpolno "drugi ochi" i da si se vratat vo sega veke NIVNIOT RAJ!!!
|
||
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mene nesto mi e cudno ovde, ova e licno moe mislenje. ja sum tazen covek i doagam na forumov za da se razveselam. Sigurno ne bi doagal na forum za da se falam kolku mi e dobro kade sum zosto bi bil zafaten so 100 prijatni nesta Изменето од zbunet - 23.Февруари.2008 во 12:34 |
||
marco_antony
Сениор Регистриран: 17.Јули.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 11062 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
NA KARIBITE ... NEMA ZIMA ... SAMO LETO ... |
||
PARADISE MACEDONIA
|
||
Внеси реплика | страница <1 1415161718 38> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |