IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Сите од сајт овде, НЕМА ТЕМА

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1415161718 2229>
Автор
Порака
acika Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Август.2006
Статус: Офлајн
Поени: 1600
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај acika Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Септември.2006 во 09:22
Zdravo mary...
Кон врв
Valerija Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Регистриран: 07.Ноември.2005
Поени: 105588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Септември.2006 во 09:26
Tuka sum,.ima vreme za pauza..
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Септември.2006 во 09:30
Mary,a be ti mi se gubis,pak Direktorot
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Септември.2006 во 09:31

Aci...akj si???

Pak sostanok

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Септември.2006 во 09:35

Mi se gubite decki???

Sto e rabotata?

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај acika Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Септември.2006 во 09:36
tuka sum vale, mal sostanok
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај acika Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Септември.2006 во 09:37

isgleda samo jas i ti ostanavme na forum vale

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Септември.2006 во 09:42
Acika..se snaogjame..sekako
Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Септември.2006 во 09:42
Mary,ni zamina...bez najavaaaa
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај acika Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Септември.2006 во 09:44

se nadevam deka vo tekov na denot i drugite ke ne najdat,valeTongue

Кон врв
Модератор
Модератор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Valerija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Септември.2006 во 09:45
Veruvam Acika..ovaa e nasa tema...za nas..od sajt..iako moze i nekoj dryg da se prikluci
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај acika Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Септември.2006 во 09:50
Zovnuli jednog policajca, da ga posalju na tajni zadatak, i govore mu :" Sada ces otici u taj kafic, u civilu, i dobro osmatrati, da li neko koristi kakvu drogu. Droga ti je veliko zlo i pravo je skupa . Nakon nekog vremena se vraca i raportira, tamo se niko ne drogira. Kako si zakljucio pitaju ga? Jednostavno droga je skupa, a tamo su sami kokuzaneri, mozete misliti, vidio sam cak cetvoricu da jednu cigaru puse LOLLOL
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај acika Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Септември.2006 во 09:50
malku da se nasmeeme , vale
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај acika Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Септември.2006 во 09:51
Ide ti policajac ulicom i naidje na coveka koji stoji pored bandere i non-stop gleda u neki plakat i kucka rukom na njega. Pridje mu policajac i upita ga: "Jeli covjece sta radis to"? "Nista, vidim pise na banderi da izdaju sobu pa kucam da otvore, ko zna mozda nisu kod kuce"? odgovori radoznali prolaznik. "Kako ba nisu kod kuce!! Pa vidis valjda da gori sijalica"! LOLLOL
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1415161718 2229>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,359 секунди.