|
Дали да се укине МТВ (Македонска)? |
Внеси реплика | страница <1 1415161718 40> |
Автор | ||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ne...i makedonskata televizija
nema da se ukine...ke postoi sigurno...
|
||
topsexy
Сениор 10-K-H-HOT Регистриран: 02.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 3022 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
GLASAV ZA POD ITNO!!!!!!!
ne se veke interesni
|
||
CaVaLi
Група Регистриран: 21.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 41 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
edna i edinstvena i da se ukine??? mislam ne,toa sto e za nikade e edna rabota,,kako sto pisav i na drugata anketa ,,ako ja ukinat nema da primetam,a deka treba da postoi treba,sigurno
|
||
baso
Сениор Регистриран: 15.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 123 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
samo budala coek moze da bara drzaven servis da se ukine, toa ne e za zabava televizija toa e servis za site gragani spanski serii moze da si gledate i na sitel
|
||
5ko
Нов член Регистриран: 07.Декември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 13 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Немора да се укине само нека престане да се финансира од радиодифузна такса па нека се бори да стане конк*рентна на пазарот.
|
||
Nin4e
Група Регистриран: 15.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 65 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Se demantiras - nema da primetis, a na drugo mesto kazuvas deka ne ja ispustas Piramida |
||
Цаци Галапчарот
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Локација: Byelorussian SSR Статус: Офлајн Поени: 955 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
nek se ukinuje |
||
CaVaLi
Група Регистриран: 21.Јануари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 41 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
pa ako odime na detali,ok se demantirav,sepak poentata e bitna,..a,toa e deka ne treba da se ukine |
||
mahi
Нов член Регистриран: 08.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 15 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
neka ne se ukine,ama neka gi smenat urednicite,i neka dojdat novi koi ke znaat barem malku od malku poveke sto saka narodot,,,,,,zabava poveke
|
||
Nin4e
Група Регистриран: 15.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 65 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Kanalot kade sto odese najmnogu zabava i sport go zema Sobranie od nas narodot, a kolku sto znam predavatelite ne se na vlasta. Ke gledame shou od Sobranie namesto da se relaksirame. Treba nekoja peticijha da se pokrene za ovoj kanal.
|
||
UnforgiveN
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 73 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Абе добар е каналот (за луѓе постари од 60 години) баба ми и дедо ми постојано само МТВ1 МТВ2 и собраниски гледаат...
|
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ете гледаш дека треба да постои...
па нека е и заради баба ти и дедо ти...
|
||
UnforgiveN
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Група Регистриран: 27.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 73 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
така е и тие имаат право да гледаат нешто на телевизија па не само за моите верувам има многу повеке луѓе во години што ја следат целата програма на МТВ |
||
Гостин
Гостин |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
сигурно сигурно...па затоа ни се вика национална...
ама има и по некој помлад што следи по нешто од таму..
|
||
Внеси реплика | страница <1 1415161718 40> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |