IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Пријателство меѓу маж и жена
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Пријателство меѓу маж и жена

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1415161718 45>
Автор
Порака
v i v i Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 23.Август.2005
Статус: Офлајн
Поени: 1338
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај v i v i Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Ноември.2005 во 13:56
zasto taka zboris ima i takvi raboti...
tuka nekade....
Кон врв
LouWeed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I AM THE KING OF ROCK&ROLL

Регистриран: 28.Мај.2005
Поени: 13012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 23.Ноември.2005 во 18:33
ама изглеа нема како велат другите членови...ја кажав мислам дека има...
Кон врв
RedCat Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Октомври.2005
Локација: Macedonia
Поени: 287
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај RedCat Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2005 во 13:38
Originally posted by batt's batt's напиша:

1. Dali prijatelstvoto pomegu maz i zena moze da e dovolno cvrsto za da ne se pretvori vo ljubovna vrska?

2. Vi se slucilo li prijatelot / prijatelkata da vi priznae deka se vljubil(a) vo vas?
Sto togas?

3. Dali cuvstvata mozat da go rasipat prijatelstvoto?

4. Dali po prekinot na vakva ljubovna vrska dvajcata moze da ostanat prijateli?

1.Да
2.Случило ми се е един път
3.Да
4.Не могат да останат приятели
аз обичам Македония
Кон врв
Ghost Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Universe is my limit

Регистриран: 30.Септември.2005
Поени: 6109
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Ghost Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Декември.2005 во 15:21
браос ред кет, солиден одговор, иако не се сложувам само во првиот одговор со те*е  во најмала мера ќе се претвори после одреден преиод во авантура ако ништо друго... Е сега ако некој од нив двајца не е доволно свесен да увиди дека таквото пријателство е почеток на голема хемија, тогаш да, можни се и такви работи како само пријателство, но тоа секако е поради слабото искуство на било кој од двата партнери
    MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION          
Кон врв
mimi24 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 14.Ноември.2005
Поени: 716
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mimi24 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 05.Декември.2005 во 13:23

MOZE

100% tvrdam!!!

Кон врв
*Aanniittaa* Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 21.Март.2006
Поени: 50
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *Aanniittaa* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Април.2006 во 04:06

Originally posted by batt's batt's напиша:

1. Dali prijatelstvoto pomegu maz i zena moze da e dovolno cvrsto za da ne se pretvori vo ljubovna vrska?

2. Vi se slucilo li prijatelot / prijatelkata da vi priznae deka se vljubil(a) vo vas?
Sto togas?

3. Dali cuvstvata mozat da go rasipat prijatelstvoto?

4. Dali po prekinot na vakva ljubovna vrska dvajcata moze da ostanat prijateli?

1.NE-osven ako ima bitna razlika vo godini!

2.DA-I niso se pravis naudren,(izbegnuvas nezgodni muabeti-koi ne se vo domenot na prijatelstvoto) dodeka ne sfati deka za tebe sepak e samo prijatel!

3.Delumno

4.RETKO-recisi nikogas,ednas dvojka,zasekogas natamu "bivsi",i nikogas poveke prijateli!

еј, смеј се денеска оти утре сигурно ке биде полошо!!!
Кон врв
tajci Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 11.Март.2006
Поени: 472
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tajci Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Април.2006 во 19:15
bi sakala da ima ama ne nema i nema.....
Кон врв
angelwings Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 10.Мај.2005
Поени: 1927
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај angelwings Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Мај.2006 во 13:20

1-ne

2- da- i veke ne sme prijateli posle dve godini druzenje mi prizna deka e vljuben vo mene i otogas veke nisto ne e kako porano priznanieto se sluci pred nekoi 4-5 meseci i otogas toj se obiduvase da me osvoi pravejki raboti koi  i ne mi bea vkusni i pokraj  toa sto znaese deka imam decko ustvari oni se poznavaat ,se trudese da me ubedi deka toj e vistinskiot za mene pocna da stanuva napaden postojno da mi zvoni da me bara da mi doaga doma i za malku ke me kostase raskinuvanje so decko mi normalno veke ne komunicirame i sega  jas naednas za nego stanav bitch. i aj da ne ve zamaram

3-DA  so golemi bukvi

4-mislam ne ama jas ne sum bila vo takov vid na vrska

Кон врв
Freya Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Март.2006
Поени: 491
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Freya Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2006 во 02:21
1. Многу ретко ( на пример во случај ако и двајцата ни најмалце не се привлекуват физички)

2.Ми се случило и од нашето "пријателство" не остана ни П

3.Да и тоа како

4.Сумњам
Во мене се борат две личности,идиот и гение, се плашам да не попушти попаметниот.
Кон врв
berg Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Мај.2006
Поени: 109
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај berg Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2006 во 08:55
MOZE NEMA DA ISTOTO PRIJATELSTVO OD PORANO ALI MOZE DA E I PODOBRO     
O,boshnjak, najzaeban tip od mene nema!!!
Кон врв
Antiqua Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Март.2006
Поени: 1790
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Antiqua Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Мај.2006 во 09:11

Sekako moze da ima prijatelstvo megu maz i zena.

Eve nesto od dzebot na majka mi: "Najbrziot nacin da izgubis prijatel e da imas sex so nego". Znaci, za da ostane prijatel, izbrisi od glava sex so nego/nea!

Veni Vidi Vici
Кон врв
mikus Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 05.Јули.2005
Поени: 49802
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mikus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Мај.2006 во 20:19
nemoze
so e ova smeneto
covekot go nema 7 dena i vidi sto se slucuva jooooooooooj
Кон врв
mende Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Мај.2005
Поени: 801
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај mende Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Мај.2006 во 12:38
prijatelstvo mozi i da ima i da ne  zavisi kakvo prijatlstvo e a an kraj mozi i da zavrsi i poveke od prijatelstvo
mbm
Кон врв
oblachinja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 12.Март.2006
Локација: United Kingdom
Поени: 4990
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај oblachinja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 18.Мај.2006 во 14:28
Pa moze da postoi,zosto da ne.....veruvam deka ima.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1415161718 45>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,250 секунди.