|
Пријателство меѓу маж и жена |
Внеси реплика | страница <1 1415161718 45> |
Автор | |
v i v i
Сениор Регистриран: 23.Август.2005 Статус: Офлајн Поени: 1338 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
zasto taka zboris ima i takvi raboti...
|
|
tuka nekade....
|
|
LouWeed
Сениор I AM THE KING OF ROCK&ROLL Регистриран: 28.Мај.2005 Статус: Офлајн Поени: 13012 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ама изглеа нема како велат другите членови...ја кажав мислам дека има...
|
|
RedCat
Сениор Регистриран: 22.Октомври.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 287 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1.Да 2.Случило ми се е един път 3.Да 4.Не могат да останат приятели |
|
аз обичам Македония
|
|
Ghost
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Universe is my limit Регистриран: 30.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 6109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
браос ред кет, солиден одговор, иако не се сложувам само во првиот одговор со те*е во најмала мера ќе се претвори после одреден преиод во авантура ако ништо друго... Е сега ако некој од нив двајца не е доволно свесен да увиди дека таквото пријателство е почеток на голема хемија, тогаш да, можни се и такви работи како само пријателство, но тоа секако е поради слабото искуство на било кој од двата партнери
|
|
MACEDONIA - LAND OF SUPERIOR NATION
|
|
mimi24
Сениор Регистриран: 14.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 716 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MOZE 100% tvrdam!!! |
|
*Aanniittaa*
Група Регистриран: 21.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 50 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1.NE-osven ako ima bitna razlika vo godini! 2.DA-I niso se pravis naudren,(izbegnuvas nezgodni muabeti-koi ne se vo domenot na prijatelstvoto) dodeka ne sfati deka za tebe sepak e samo prijatel! 3.Delumno 4.RETKO-recisi nikogas,ednas dvojka,zasekogas natamu "bivsi",i nikogas poveke prijateli! |
|
еј, смеј се денеска оти утре сигурно ке биде полошо!!!
|
|
tajci
Сениор Регистриран: 11.Март.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 472 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
bi sakala da ima ama ne nema i nema.....
|
|
angelwings
Сениор Регистриран: 10.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1927 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1-ne 2- da- i veke ne sme prijateli posle dve godini druzenje mi prizna deka e vljuben vo mene i otogas veke nisto ne e kako porano priznanieto se sluci pred nekoi 4-5 meseci i otogas toj se obiduvase da me osvoi pravejki raboti koi i ne mi bea vkusni i pokraj toa sto znaese deka imam decko ustvari oni se poznavaat ,se trudese da me ubedi deka toj e vistinskiot za mene pocna da stanuva napaden postojno da mi zvoni da me bara da mi doaga doma i za malku ke me kostase raskinuvanje so decko mi normalno veke ne komunicirame i sega jas naednas za nego stanav bitch. i aj da ne ve zamaram 3-DA so golemi bukvi 4-mislam ne ama jas ne sum bila vo takov vid na vrska |
|
Freya
Сениор Регистриран: 29.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 491 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
1. Многу ретко ( на пример во случај ако и двајцата ни најмалце не се привлекуват физички)
2.Ми се случило и од нашето "пријателство" не остана ни П 3.Да и тоа како 4.Сумњам |
|
Во мене се борат две личности,идиот и гение, се плашам да не попушти попаметниот.
|
|
berg
Сениор Регистриран: 08.Мај.2006 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 109 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MOZE NEMA DA ISTOTO PRIJATELSTVO OD PORANO ALI MOZE DA E I PODOBRO
|
|
O,boshnjak, najzaeban tip od mene nema!!!
|
|
Antiqua
Сениор Регистриран: 31.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 1790 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Sekako moze da ima prijatelstvo megu maz i zena. Eve nesto od dzebot na majka mi: "Najbrziot nacin da izgubis prijatel e da imas sex so nego". Znaci, za da ostane prijatel, izbrisi od glava sex so nego/nea! |
|
Veni Vidi Vici
|
|
mikus
Сениор Регистриран: 05.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 49802 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nemoze
so e ova smeneto covekot go nema 7 dena i vidi sto se slucuva jooooooooooj |
|
mende
Сениор Регистриран: 06.Мај.2005 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 801 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
prijatelstvo mozi i da ima i da ne zavisi kakvo prijatlstvo e a an kraj mozi i da zavrsi i poveke od prijatelstvo
|
|
mbm
|
|
oblachinja
Сениор Регистриран: 12.Март.2006 Локација: United Kingdom Статус: Офлајн Поени: 4990 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Pa moze da postoi,zosto da ne.....veruvam deka ima.
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 1415161718 45> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |