IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Секс
  Активни теми Активни теми RSS - Должина- дебелина
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Должина- дебелина

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1415161718 23>
Прашање: Dali dolzinata ili debelinata na penisot e vazna za zadovolstvo na par
Одговор Гласови Статистика
72 [63,16%]
30 [26,32%]
10 [8,77%]
2 [1,75%]
Не може да гласате на оваа анкета

Автор
Порака
DARKDOG Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 25.Јуни.2006
Статус: Офлајн
Поени: 218
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DARKDOG Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Февруари.2008 во 17:50
ne e bitna dolzinata ili debelinata bitno e kako ke ja obrabotis i ke ja zadovolisплазењеголемо%20гушкањеплазење
Кон врв
...Well... Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
...ExtraVagant...

Регистриран: 30.Ноември.2007
Поени: 5231
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ...Well... Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Февруари.2008 во 22:44
...TAKO JE DRUGOVI...плазење

"endurance is insurance"голема%20насмевка
Кон врв
bibce Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 26.Септември.2007
Локација: Macedonia
Поени: 2203
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Февруари.2008 во 10:38

.........e pa vaka sega moram i jas da iskomentiram vo temava..............mislam taka mi dojde de...............

ne sum imala mnogu mazi vo mojot zivot mozda dva-trojca............megutoa ke kazam deka sum imala mazi i so golemi i so sredni(da ne kazam mali neli)...........sekoj razlicno go dozivuva sexot........toj sto ima pomal gleda na sekakov nacin da ja zadovoli sve ke proba ke te vrti kako pirueta.............sve duri ne svrsis..............a toj drugiot posto ke se zanesuva deka e epten nadaren so golem ..........misli deka e dovolno da ti go pikne samo i tolku..............изненадување

e pa decki moi dragi NE E TAKA......... treba  da se znae i da se umee za sexot ne e samo izvadi go, digni go, stavi go, i aj ke si odime..............тага

e sega ako se pogodi nekoj dobar ljubovdzija da gi ima dvete vrednosti i golem  i da znae kako so zenata.............e togas svaka mu cast.......голема%20насмевка 

Изменето од Eleni - 16.Февруари.2008 во 13:18
Кон врв
монте кристо Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THERE CAN BE ONLY ONE

Регистриран: 26.Мај.2005
Поени: 6869
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај монте кристо Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Февруари.2008 во 11:04
полаки за мојот пенис досега не сум добил голема%20насмевка
во овие години што следат , ќе видиме дали европа и христијанството ќе се спасат . И ТИ !!! можеш да помогнеш . ОД НАС СИТЕ ЗАВИСИ .
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Февруари.2008 во 12:27
MISLIS POPLAKI TAKA...................
NE E SAMO DA DOBIES POPLAKI..............NITU EDNA ZENA NEMA DA DOJDE I DA TI RECE........EJ DECKO IZVINI AMA MNOGU TI E MAL NE SAKAM DA imam sex SO TEBE...............(toa moze da ti go rece nekoja drolja za da te navredi)ednostavno nema da ja vidis poveke................ili nema da ti se javi poveke.........

Изменето од Eleni - 16.Февруари.2008 во 13:19
Кон врв
blue666 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 28.Ноември.2007
Поени: 4465
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue666 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Февруари.2008 во 14:50
"e sega ako se pogodi nekoj dobar ljubovdzija da gi ima dvete vrednosti i golem i da znae kako so zenata.............e togas svaka mu cast......."

emi takov ke si barame...
Кон врв
sensei Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Октомври.2005
Поени: 2005
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sensei Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Февруари.2008 во 15:57
Originally posted by bibce bibce напиша:

ne sum imala mnogu mazi vo mojot zivot mozda dva-trojca...

Lagi, poglemi lagi, i statistiki голема%20насмевка
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
Кон врв
LouWeed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I AM THE KING OF ROCK&ROLL

Регистриран: 28.Мај.2005
Поени: 13012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Февруари.2008 во 16:44
Originally posted by blue666 blue666 напиша:

"e sega ako se pogodi nekoj dobar ljubovdzija da gi ima dvete vrednosti i golem i da znae kako so zenata.............e togas svaka mu cast......."

emi takov ke si barame...

all inclusive....???
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue666 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Февруари.2008 во 17:25

Изменето од blue666 - 16.Февруари.2008 во 18:19
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Февруари.2008 во 11:38
Originally posted by sensei sensei напиша:

zasto lagi..............be sensei.............od kaj pa ti znaes jas kolku mazi sum imala vo mojot zivot...............a i zasto bi lazela..............mislam nema pricina(a ako nekoj laze tuka neka mu sluzi na cest)jas vo sekoj post nitu ednas ne sum izlazala....................sakal ti veruvaj ili ne..............bayбакнежi ti da ne mi vodis nekoja statistika be a??????
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bibce Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Февруари.2008 во 11:40
ako mislese na ona sto go napisav dvajca- ili trojca  eve ke bidam pokonkretna trojca   mada so toj tretiot i nemav sex...............samo nesto drugo???????
Кон врв
sensei Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 31.Октомври.2005
Поени: 2005
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај sensei Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Февруари.2008 во 13:46

Originally posted by sensei sensei напиша:

zasto lagi..............be sensei.............od kaj pa ti znaes jas kolku mazi sum imala vo mojot zivot...............a i zasto bi lazela..............mislam nema pricina(a ako nekoj laze tuka neka mu sluzi na cest)jas vo sekoj post nitu ednas ne sum izlazala....................sakal ti veruvaj ili ne..............bayбакнежi ti da ne mi vodis nekoja statistika be a??????

Se zezam be bibce. Znaes kako se zbori za tie muabeti i cifri намигнување
Gods Creative Force enters humanity through a mans love for his wife and desire to raise his family in a wholesome environment. It is reciprocated by a woman receiving his seed-spirit and nurturing it
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blue666 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Февруари.2008 во 14:17

ako mislese na ona sto go napisav dvajca- ili trojca  eve ke bidam pokonkretna trojca   mada so toj tretiot i nemav sex...............samo nesto drugo???????

bibce, toa da ne e forumgzijata?!?

p.s. mala sala
Кон врв
LouWeed Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
I AM THE KING OF ROCK&ROLL

Регистриран: 28.Мај.2005
Поени: 13012
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај LouWeed Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Февруари.2008 во 18:26
a s'g....???

do kaj stignavme,.....debel ili dugacok

Изменето од LouWeed - 17.Февруари.2008 во 18:26
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1415161718 23>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,172 секунди.