IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Најубави љубовни пораки и изјави
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Најубави љубовни пораки и изјави

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1415161718 40>
Автор
Порака
snegulka Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 17.Август.2006
Статус: Офлајн
Поени: 3201
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај snegulka Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Декември.2006 во 18:00

Запиши ме во именик како-ТЕ САКАМ и секој пат кога ќе ти титнам да знаеш што мислам и што сакам да ти кажам

Кон врв
maja Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Регистриран: 28.Мај.2005
Локација: Italy
Поени: 13127
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 30.Декември.2006 во 20:28
Љубовта со тебе е момент кој не може да се опише, зошто ти си посебен.Те сакам
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Јануари.2007 во 21:25
Koga temninata ke e se pojavi okolu tebe, sonceto neka ti dade svetlina
koga solzite ke ti gi ispolnat ocite,angelite neka ne dozvolat da placesh
zatoa sto ti zasluzuvash da ziveesh vo svetot na ljubovta...
[IMG]http://img140.imageshack.us/img140/2444/2csa0.gif">[IMG]http://img20.imageshack.us/img20/3669/zt6uzj6n8sin4.gif">
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Убавицата и ѕверот

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maja Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2007 во 14:28
nikogash nemoj da zaminesh
ako imash razlog ostani
zatoa sto znaeme sto sme
a ne znaeme sto mozeme da bideme....
Кон врв
soncence Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 04.Февруари.2006
Локација: American Samoa
Поени: 2341
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај soncence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2007 во 14:46
Те сакам бе еј.. ало.. ти се чита ли?! ајде пиши ми одма порака назад, за да знам дека и ти ме сакаш. Чу?
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај soncence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2007 во 14:50
Ne zanes kolku zvezdi ima na neboto, ne znaes kako mi e mene vo zima, ne znaes kolku nekoj te saka, ama znaj deka e so tebe iako si daleku.
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај soncence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2007 во 14:53
Dete, te sakam. Sega jas tebe te molam, ne se somnevaj vo toa, angelce malo. I te sakam, najiskreno, kako I sekogas.
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај soncence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2007 во 14:58
Ako go smetas za obvrska sekavanjeto za mene-ZABORAVI ME!
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај soncence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2007 во 14:59
Lesno e da gi simnuvas zvezdite od neboto, lesno e vecerta da ja zeme mesecinata, lesno e da se preplovi olujnoto more, ama navistina e tesko da se opise kolku mi nedostigas.
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај soncence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2007 во 15:00

Nemoj nikogas da reces deka ne te sakav-te sakav vo son, vo solzi, vo pesni-zasto taka ke mislam deka poveke ne te sakam, a te sakam poveke od sekogas.

Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај soncence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2007 во 15:01
Koga ke umram nema da zaminam na neboto, tuku ke ostanam tuka, so tebe! Zasto ni samoto nebo ne moze da mi go pruzi cuvsvoto koe me obzema koga sum so tebe.
Кон врв
Сениор
Сениор

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај soncence Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2007 во 15:05

Znam deka nekogas te lutam, ama moite cuvstva sprema tebe ne se od ovaa planeta, od nekoja mecta i svemir i zatoa zapomni deka edno srce samo za tebe cuka.

Кон врв
*extra_girl* Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Јануари.2007
Локација: Macedonia
Поени: 7
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај *extra_girl* Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2007 во 15:57
Koga prvpat te vidov se plasev da ti prozboram,a najmnogu se plasev da te baknam.
Koga prvpat te baknav se plasev da te sakam,a sega koga te sakam se plasam da ne te izgubam...Shocked
Love isn't here or there,
it isn't happy,good,or bad.
Love is just LOVE
Кон врв
Emus Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 03.Октомври.2006
Локација: Macedonia
Поени: 1997
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Emus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 04.Јануари.2007 во 18:04
Posakuvam barem edna tvoja misla da mi pripaga samo mene zatoa sto site moi misli ti pripagaat samo tebe...
It's funny how someone can break your heart in a tousands of litle pieces, and you'll still be able to love him with those broken pieces.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1415161718 40>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,141 секунди.