IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > АРХИВА > Забава, разно, игри, интима
  Активни теми Активни теми RSS - АВАТАРИ и ПОТПИСИ....
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

АВАТАРИ и ПОТПИСИ....

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1415161718 107>
Автор
Порака
Jo be Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 08.Август.2005
Локација: Macedonia
Статус: Офлајн
Поени: 274
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Jo be Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Мај.2006 во 09:11
Kako trgnalo i jas treba nesto da menjam inaku NATE super e avatarot.
TALE
Кон врв
natalija Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Регистриран: 26.Јули.2005
Поени: 13319
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Мај.2006 во 09:14
Благодарам Јо бе пријателче.. Никогаш ништо не менувам, но ова беше на молба зашто се измачија да го сликаат па да направам чест.. Иначе моите срциња од пријатели редовно го гледаат
Кон врв
joki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Август.2005
Поени: 2548
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Мај.2006 во 09:31
натали...мразам пајаци инсекти и такви работи...али ова е толку слатко...шо...неам коментар...прекрасноBig smile
Точачиња.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Мај.2006 во 09:37
Originally posted by joki joki напиша:

натали...мразам пајаци инсекти и такви работи...али ова е толку слатко...шо...неам коментар...прекрасно[IMG]height=17 alt="Big smile" src="http://forum.idividi.com.mk/smileys/smiley4.gif" width=17 align=absMiddle>
Да ти кажам право мила знаејки те дека се плашиш не знаев како ке реагираш.. Драго ми е што ти се допага... За роденденот ја извадив обетката во случај Алекта да не се препадне на гушкање

Кон врв
joki Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 28.Август.2005
Поени: 2548
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај joki Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Мај.2006 во 10:02
LOL...ali to tirkizot e fenomenalen...mislam na bojata...vo sekoj slucaj ooodlicnoWink
Точачиња.
Кон врв
bobicar1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Септември.2005
Поени: 1099
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bobicar1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Мај.2006 во 11:06
    Нате, благодарам што ми напави чест и го стави новиот аватар. Навистина е нешто прекрано( не дека јас го сликав туку стварно го мислам тоа )

Со здравје да си го користиш
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Мај.2006 во 11:31
Благодарам бобка...

сакам да знам дали маја е на сликата од аватарчето.. ми се допага многу.. мислам на маја-070
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Мај.2006 во 11:32
Originally posted by bobicar1 bobicar1 напиша:

Нате, благодарам што ми напави чест и го стави новиот аватар. Навистина е нешто прекрано( не дека јас го сликав туку стварно го мислам тоа )

a? a? a? a? кажи како светка на сонце
Кон врв
bobicar1 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Септември.2005
Поени: 1099
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bobicar1 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Мај.2006 во 11:34
Originally posted by natalija natalija напиша:

Originally posted by bobicar1 bobicar1 напиша:

a? a? a? a? кажи како светка на сонце

Што да кажам, уште ме болат очите од светкањето
Кон врв
Zoki_S Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 13.Јули.2005
Поени: 2757
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Zoki_S Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Мај.2006 во 11:55
Ај и јас да искоментирам нешто:

Не дека поклонот го одбрав јас, ама многууууууу
е убаво
А уште поубаво е тоа што на Нате и е по мерак
нели?

Come on and be my little good luck charm -

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Министерка за гушкање

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај natalija Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Мај.2006 во 11:58
многу ми е по мерак и си го сакам и се ... Зоки срце фала ти на цел свет...
Кон врв
NRGMKD Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Регистриран: 18.Ноември.2005
Поени: 7512
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Мај.2006 во 20:23
И јас си направив една мала измена на мојот аватар!!! Се надевам дека ќе ви се допадне!!! А и ако не ви се допадне ич не ми е гајле!!! Wink
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
bosab Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the greatest legs in the world

Регистриран: 21.Јануари.2006
Поени: 11079
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bosab Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Мај.2006 во 20:28
супер ти е аватарчето NRGMKD Thumbs Up
Кон врв
NRGMKD Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
THE EXTERMINATOR

Регистриран: 18.Ноември.2005
Поени: 7512
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај NRGMKD Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 19.Мај.2006 во 20:36
Embarrassed THNX bosab !!! Embarrassed

Smile
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1415161718 107>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,219 секунди.