|
МИТИНГ на СДСМ на 27-ми Јуни |
Внеси реплика | страница <1 1415161718 26> |
Автор | |
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
жално .... најавите беа 60,000 ... или сон беше тоа ???
Тоа беше пуста желба Изменето од Calipso - 28.Јуни.2010 во 00:15 |
|
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ајде некој Скопјанец нека каже отприлика колку беа,ама без навивање и слично,ферски се да е.
И мене ми е малку како од ракав извадено тоа бројчето од Нинџа |
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Немам намера да се надмудрувам....всушност имате сигурно телевизори по дома, па гледајте...освен просторот пред Владата, беа полни и сите околни улици и просторот зад и околу бината...
простата математика со превозните сретства што беа ангажирании бројката на луѓе во нив ,ќе ја даде приближната бројка, плус оние со автомобили и пешки...
|
|
Ако ти изгледа премногу лесно , имаш некаде згрешено !!!
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...Џабе Фикс... и бесплтни автобуси и комбиња
и храна и пијалоци .... доодени баби и дедовци....
.........резил ...... на Бране не му упали ..она неговото ....
„Не господине Груевски, не се работи за татковината. Се работи за пари. Сакам јасно, пред овој народ и во име на овој народ да ви порачам: За овој криминал, за овој грабеж, за ова предавство под маската на лажен патриотизам. Ќе одговарате! Правдата ќе ве стигне, Ви гарантирам!“,..... .....
Како само овие зборови ги изусти.... нели го потсетуваат на
самиот себе си ....!!!
|
|
Ninja 35
Модератор Регистриран: 24.Февруари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 17840 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе јас од Дебар ли сум...
25000 имаше дојдено со автобуси и останатиот организиран превоз...
|
|
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ајде без навивање молам,без кревање бројки и слично.
Јас се би прифатил бе,ама ко видов во позадина на Бранчо која екипа стои насмеана и шлапка со рачињата абе смеење големо ме фати. Добро бе Нинџа цел живот со Андов и Тито во екипа ќе бидете,па срамота е бе,изгустирани фаци се тоа |
|
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
KINGDAVID
Сениор Solomon's father Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 9420 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I kako pomina famozniot partiski miting ? |
|
Ninja 35
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Кога ќе ги ставам на кантар со Ѕинго и со Амди Бајрам...ич не се мислам...
|
|
|
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Абе остај тие двајца,они се со било која власт,нив не ги рачунај како партија
|
|
|
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ги споив двете теми за митингот, една е доволна.
И, кажувајте како помина (освен бројките), кажа ли Бране нешто ново? |
|
Ninja 35
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Па зар има други партии освен ВМРО и СДСМ....
сите заедно да ги собереш, немаат повеќе од 10000 членови..
|
|
|
|
Andjelina
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Miss High Hill’s Регистриран: 07.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 14129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ко што ми изгледа не е важно што кажал Бране...што и да кажал нема да верувате,нели
како ни на бројките
|
|
Никогаш не научив дали е подобро да носиш патики или штикли кога ќе тргнеш во потрага по делот од душата кој ти недостасува
|
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Анастеа ... што е тоа од Бране .... НОВО ...???
исто и пак исто .....
|
|
Ninja 35
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Може јас (иако пристрасно)...
Искрено...Бранко си кажа тоа што кажа во неговиот препознатлив стил...со други зборови, очекуван говор...
Збореа од стечајците, сточарите, некои невладини....ама најјак аплауз доби оној потпаролот (бивш) од Фондот за здраство...Гацев...си кажа се "најубаво"за бившиот шеф...
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 1415161718 26> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |