IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Технологија > Електронски игри
  Активни теми Активни теми RSS - Што играте во моментот???
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што играте во моментот???

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1415161718 28>
Автор
Порака
Flix Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Клабинг

Регистриран: 14.Септември.2005
Статус: Офлајн
Поени: 9229
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Flix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 24.Август.2008 во 17:35
Originally posted by Јордан Шумарот Јордан Шумарот напиша:

Дота стандардно...

Ako играш на gg кажи ник да се сетиме некогаш намигнување
Кон врв
Phantomlord Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
ThrasheR

Регистриран: 11.Септември.2008
Локација: Битола
Поени: 434
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Phantomlord Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Септември.2008 во 17:21
Највише ја играм Guitar Hero 3.Ги играм и Халф Лајф и Кантеро,али Гитар Хиро ми е...на прво место
Кон врв
ТХЦ Манге Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 10.Септември.2008
Поени: 99
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ТХЦ Манге Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Септември.2008 во 02:29
Originally posted by FLipsi FLipsi напиша:

Дота стандардно...

море флипси... вампир еден битолски.. сто пати имам остаено ник... никако да те земам да јачаш ко апенка на угорница...
јас не одам на маседоиа...
на еуробатлнет.. потпис СЕКАЈЦА:::ЛОЛ...
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Клабинг

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Flix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Септември.2008 во 04:40
Originally posted by ТХЦ Манге ТХЦ Манге напиша:

Originally posted by FLipsi FLipsi напиша:

Дота стандардно...

море флипси... вампир еден битолски.. сто пати имам остаено ник... никако да те земам да јачаш ко апенка на угорница...
јас не одам на маседоиа...
на еуробатлнет.. потпис СЕКАЈЦА:::ЛОЛ...

Абе не играм на батл нет ела на гарена односно GG Cleint  таму се игра сега 100 пати поарно е намигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Клабинг

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Flix Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 27.Септември.2008 во 14:14
Spore
Навистина интересна игра голема%20насмевка

Кон врв
DarlinG Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*Lara*Croft*

Регистриран: 09.Јануари.2008
Поени: 1621
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DarlinG Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 16.Ноември.2008 во 22:56

i najnovata
Кон врв
Гостин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Гостин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 17.Ноември.2008 во 11:11
Кон врв
BisernA Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 27.Јули.2008
Поени: 4662
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај BisernA Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2009 во 14:28
се играм некои seek - and - find игри... очите ми испаѓаат од нив... и уште ги играм....
Кон врв
HI)H( Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Јуни.2008
Локација: Macedonia
Поени: 258
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај HI)H( Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2009 во 18:15
Pes 2009 na vbecome a legenda-Igram za Juventus mojot omilen tim
1 Година верен форумџија
Кон врв
vili2121 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Papa Bear

Регистриран: 04.Август.2008
Поени: 5628
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vili2121 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2009 во 01:57
Railroad Tycoon 3

Скапа е мудроста што се плаќа со искуство
Кон врв
DarlinG Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
*Lara*Croft*

Регистриран: 09.Јануари.2008
Поени: 1621
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај DarlinG Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 20.Јануари.2009 во 16:52
Кон врв
Biolica Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 09.Декември.2007
Поени: 808
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Biolica Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 21.Јануари.2009 во 08:12
Buzz quizz e , bagi interesno na play station
Кон врв
tinobt Кликни и види ги опциите
Група
Група
Лик (аватар)

Регистриран: 02.Февруари.2009
Поени: 54
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај tinobt Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 03.Февруари.2009 во 12:23
Pa bidejki se otkazav od cs karierata sea zedov da ja razrabotam Delta Force Xtreme..NE e bas nekoja kuznaj kakva igrica ali voglavno e dobra so dobri misii..A samo da znajte samo kolku mi e maka so nemozam da gi igram novite igri kako:GTA, CALL OF DUTY, PES 2009........eh kolku mi nedostiga ovaj fudbalot.
Кон врв
zbunet Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Претседник Зеленковски

Регистриран: 24.Февруари.2007
Поени: 15549
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај zbunet Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Февруари.2009 во 00:20

Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1415161718 28>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,187 секунди.