|
Офтопик II |
Внеси реплика | страница <1 1415161718 339> |
Автор | |
да бе
Сениор О’ Дабштајн Регистриран: 10.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 5367 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
на касаплак нешто те влече
|
|
Македон
Сениор Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Епа што да правам, друг начин нема, а морам да те научам на ред некако, па сите опции треба да ги имам в предвид. |
|
да бе
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
аха - ама "во ред" значи да си онтопик
помешал си ги темите требе да те упоменувам па да информирам ЛаФилето па да те банира па после да те одбанира Изменето од да бе - 15.Декември.2009 во 18:33 |
|
да бе
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
http://www.youtube.com/watch?v=3DXCHa9BYfE
|
|
Македон
Сениор Caesar Constantinus Регистриран: 20.Јули.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 9928 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас никаде не кажав дека сум онтопик, пак ли измислуваш, како прееска со информацијата дека сум ти одрал неколку крзна? |
|
да бе
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да бе
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
we choose but we fail
Изменето од да бе - 15.Декември.2009 во 19:00 |
|
да бе
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
шо бидна...
да бе почна онтопик да пишува.... |
|
за секој случај - користете ГРОМОБРАН!!!
|
|
да бе
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
проблем ли е?
|
|
Tetratka
Сениор Регистриран: 25.Септември.2008 Локација: дрвара Статус: Офлајн Поени: 5153 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
се нервира македон ако си онтопик... сака да дере...
п.с. море после ова и мене ќе ме издере... .....само... не знам, шо ќе дере кај мене.... |
|
|
|
Македон
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
АААА не, тебе не те дерам ( и Да бе не е одран, ама да бе како да бе, шири дезинформации ), прво затоа што нема што да одерам, а второ, затоа што ќе биде тешко мене од твојата невеста. |
|
Tetratka
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
шо збориш бе... ја одамна сум женет имам до сега 2 деца...
сега тебе и е редот,... да те тргниме од историја... сега празници се ближат - па редно е да одмориш и да идеш на зимски меден месец... за свадбата не се грижи... тука сме сите... |
|
|
|
vlad0
Сениор Титула нема поради неплатени сметки Регистриран: 18.Ноември.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 2263 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
да бе не забегувај онтопик зошто ла филле без да му се мисли и оваа тема ќе ја затвори
|
|
Која е таа љубовна состојка која не држи поврзани за оние кои ги сакаме и покрај тоа што ни нанесуваат многу голема болка?!
|
|
Внеси реплика | страница <1 1415161718 339> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |