|
- 1001 Ноќ - Помогнете =( ! |
Внеси реплика | страница <1 1415161718 22> |
Автор | ||
Calipso
Модератор Primarius Регистриран: 26.Мај.2009 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 44671 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Како непоканет.Јас лично му праќам покана одма
|
||
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker! |
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ја прва ќе се истуркам да го запознаам.
|
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
ANITA11
Сениор Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
irenka_zv
Нов член Регистриран: 08.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Посетете ја темата, ќе најдете се што ви треба :
http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=21424&PID=2132897#2132897 |
||
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А зошто тука не ја стави темата?
Вака дупла постои.
|
||
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
||
irenka_zv
Нов член Регистриран: 08.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Не ја ставив тука заради тоа што оваа тема е отворена за да се најдат песните од филмот, а мојата тема е за целиот филм, за да се коменјтира и серијата и актерите. |
||
MyWay
Сениор Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
kolku bezveza zavrsuva serijata ne mi se veruva duri
|
||
Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ...... |
||
гоcтин
Гостин Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
не бе зашо
како и секоја шпанска серија...ќе се земат и ќе живеат среќно до крајот на животот...тралалала |
||
blackeye
Сениор The Body Регистриран: 24.Август.2007 Статус: Офлајн Поени: 4058 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
a kako zavrsuva?
|
||
Ne znam kako da pobegnem
od sna, I ne znam dal' te iko voli kao ja, Al' ne bi ova noc tako bolela, Da me nisi volela.... |
||
aurelianus
Сениор Регистриран: 29.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 202 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
оној Онур ли беше,одсега ке ја тамани ШеЌерзада без пари.Што бизнис си направи,алал нека му е. |
||
8"
|
||
_free_
Нов член Регистриран: 12.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 22 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Jas sum go gledala filmot, da ke se zemat no pak ke se razvedat i do kraj taka ke bide do momentot koga Seherzad ke treba da se mazi so drug i vo momentot na vencavkata ke se pojavi onur i edvaj ke se smirat i taka zavrsuva... |
||
гоcтин
Гостин Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
ама Керем ќе отиде кај Шехерезад и ќе и каже дека тој самиот открил дека таа и Онур ја поминале ноќта заедно и дека Онур не му кажал ништо...Шехерезад ќе се смири со Бену а таа пак сака да оди за америка..ама Керем ќе ја спречи...Каан нема да го сака новиот избраник на мајка му и ќе избега од свадбата ќе оди кај Онур и ќе го замоли да не дозволува мајка му да се земе со тој..и на него толку му треба и ќе се појави на свадбата на Шехерезад заедно со Каан и керка му...
|
||
_free_
Нов член Регистриран: 12.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 22 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Tokmu taka
Inace filmot trebase uste da prodolzi no definitivno pocna da mu paga rejtingot bidejki mnogu go odolgovlecija i zatoa nabrzina na kraj zavrsi. (vie sto ne ste go gledale imate uste mnogu da gledate)... |
||
maria_magdalena
Сениор trouble seeker Регистриран: 25.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8706 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Фала Богу, што подолго да уживам
|
||
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
|
||
Внеси реплика | страница <1 1415161718 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |