IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Забава > Филм
  Активни теми Активни теми RSS - - 1001 Ноќ - Помогнете =( !
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

- 1001 Ноќ - Помогнете =( !

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1415161718 22>
Автор
Порака
Calipso Кликни и види ги опциите
Модератор
Модератор
Лик (аватар)
Primarius

Регистриран: 26.Мај.2009
Локација: Македонија
Статус: Офлајн
Поени: 44671
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Calipso Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2010 во 22:39
Како непоканет.Јас лично му праќам покана одма
На овој свет има само тројца мажи кои се спремни да те поддржат во тежок момент:
Jack Daniels, John Jameson и Johnnie Walker!
Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 08.Јануари.2010 во 23:17
Ја прва ќе се истуркам да го запознаам.
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
ANITA11 Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 04.Јануари.2009
Поени: 21488
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај ANITA11 Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2010 во 00:42
Originally posted by maria_magdalena maria_magdalena напиша:

А видете колку едноставно делува приватно, насмеан, мил...

http://www.youtube.com/watch?v=zjJR6jn_Qps&feature=related
lelel maci...мечтаењеkolku se site ubavi
Кон врв
irenka_zv Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 08.Јануари.2010
Поени: 2
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај irenka_zv Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2010 во 12:17
Посетете ја темата, ќе најдете се што ви треба :

http://forum.idividi.com.mk/forum_posts.asp?TID=21424&PID=2132897#2132897
Кон врв
fiks Кликни и види ги опциите
Администратор
Администратор
Лик (аватар)
ПРАВДОЉУБЕЦ

Регистриран: 18.Април.2005
Локација: Македонија
Поени: 24000
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај fiks Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 09.Јануари.2010 во 12:22
А зошто тука не ја стави темата?
Вака дупла постои.
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена,
само шлаг пена ќе бидеме и можеби
неколку жолти ракии.

Кон врв
irenka_zv Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член

Регистриран: 08.Јануари.2010
Поени: 2
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај irenka_zv Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 10.Јануари.2010 во 22:39
Originally posted by fiks fiks напиша:

А зошто тука не ја стави темата?
Вака дупла постои.

Не ја ставив тука заради тоа што оваа тема е отворена за да се најдат песните од филмот, а мојата тема е за целиот филм, за да се коменјтира и серијата и актерите.
Кон врв
MyWay Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
Антиталенат на годината

Регистриран: 05.Септември.2008
Локација: Aruba
Поени: 23914
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај MyWay Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2010 во 09:39
kolku bezveza zavrsuva serijata ne mi se veruva duriизненадувањеизненадување

Како изгледа совршен маж..Он не изгледа..Он се понаша ......

Кон врв
гоcтин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин

Регистриран: 24.Октомври.2008
Поени: 1797
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гоcтин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2010 во 11:23
не бе зашо
како и секоја шпанска серија...ќе се земат и ќе живеат среќно до крајот на животот...тралалала
Кон врв
blackeye Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
The Body

Регистриран: 24.Август.2007
Поени: 4058
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај blackeye Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 11.Јануари.2010 во 12:17
Originally posted by MyWay MyWay напиша:

a kako zavrsuva?среќа
Ne znam kako da pobegnem
od sna,
I ne znam dal' te iko voli kao ja,
Al' ne bi ova noc tako bolela,
Da me nisi volela....
Кон врв
aurelianus Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 29.Ноември.2007
Поени: 202
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај aurelianus Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јануари.2010 во 12:34

оној Онур ли беше,одсега ке ја тамани ШеЌерзада без пари.Што бизнис си направи,алал нека му е.хи,%20хи...

8"
Кон врв
_free_ Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Јануари.2010
Поени: 22
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај _free_ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Јануари.2010 во 15:37
Originally posted by blackeye blackeye напиша:

Originally posted by MyWay MyWay напиша:

a kako zavrsuva?среќа

Jas sum go gledala filmot, da ke se zemat no pak ke se razvedat i do kraj taka ke bide do momentot koga Seherzad ke treba da se mazi so drug i vo momentot na vencavkata ke se pojavi onur i edvaj ke se smirat i taka zavrsuva...
Кон врв
гоcтин Кликни и види ги опциите
Гостин
Гостин

Регистриран: 24.Октомври.2008
Поени: 1797
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај гоcтин Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јануари.2010 во 03:19
ама Керем ќе отиде кај Шехерезад и ќе и каже дека тој самиот открил дека таа и Онур ја поминале ноќта заедно и дека Онур не му кажал ништо...Шехерезад ќе се смири со Бену а таа пак сака да оди за америка..ама Керем ќе ја спречи...Каан нема да го сака новиот избраник на мајка му и ќе избега од свадбата ќе оди кај Онур и ќе го замоли да не дозволува мајка му да се земе со тој..и на него толку му треба и ќе се појави на свадбата на Шехерезад заедно со Каан и керка му...
Кон врв
_free_ Кликни и види ги опциите
Нов член
Нов член
Лик (аватар)

Регистриран: 12.Јануари.2010
Поени: 22
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај _free_ Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јануари.2010 во 09:11
Tokmu taka
Inace filmot trebase uste da prodolzi no definitivno pocna da mu paga rejtingot bidejki mnogu go odolgovlecija i zatoa nabrzina na kraj zavrsi. (vie sto ne ste go gledale imate uste mnogu da gledate)...
Кон врв
maria_magdalena Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
trouble seeker

Регистриран: 25.Октомври.2007
Поени: 8706
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај maria_magdalena Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 14.Јануари.2010 во 12:16
Фала Богу, што подолго да уживам
МИСЛИТЕ СЕ ОСЛОБОДЕНИ ОД ДАНОК.
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1415161718 22>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,125 секунди.