|
Македонска народна музика-By mariovec |
Внеси реплика | страница <1 1415161718 58> |
Автор | |
vedes
Сениор Регистриран: 26.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 107 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zdravo Mariovec,
blagodaram iskreno.Pozdrav na site! |
|
vedes
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Slusnete izvorna Makedonska muzika od Pirinskiot kraj,
mnogu e dobra grupata od naselbata Sklave... Vokalna grupa-s.Sklave Boj se otvori v'Sklavskoto pole.mp3 Ela mi sedni, Sevdo.mp3 Ela sine,pasa mi te tera.mp3 Fidano,mome.mp3 Ludo seta po dvori.mp3 Melniskata moma.mp3 Mila Mitro,crnooka.mp3 Milka za voda otiva.mp3 Moma sedi na cardaci.mp3 Sleznal mi e Sandan pasa.mp3 Zaspal junak vo gora zelena.mp3 http://rapidshare.com/files/330611307/Vokalna_grupa_selo-Sklave.rar Изменето од vedes - 11.Јануари.2010 во 13:30 |
|
zamislena
Сениор Регистриран: 03.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 14566 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vedes
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo internet najdov samo simplovi na
vrateno oro gotensko oro gorno-dzumajsko oro sarakino mome zavlecenata deverovo oro Dali gi ima nekade polna verzija vo mp3 format Изменето од vedes - 05.Јануари.2010 во 22:36 |
|
mariovec
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 07.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 310 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vedes Ако сакаш малку поопширно да објасниш кога ти треба нешто.На пр.кој е изведувачот.дали е нешто постаро,дали е машко или женско,на кој инструмент е одсвирено или било која друга информација,Вака ми е многу тешко да проценам што точно бараш.Или,закачи го линкот од ЈУ-Туб.за да видам за што се работи. Поздрав |
|
mariovec
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Среќни Божиќни празници им пожелувам на сите членови на форумот
Уживајте во празнициве со убавата македонска песна Dedo mili zlatni - Petranka Kostadinova.mp3 Fato mori dusmanke - Petranka Kostadinova.mp3 Ne kazuvaj libe dobra nok - Petranka Kostadinova.mp3 Vo Strumica na ulica - Petranka Kostadinova.mp3 http://rapidshare.com/files/330973495/Petranka_Kostadinova-Dedo_mili_zlatni-Upload_by_mariovec.rar |
|
vedes
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zdravo na
mariovec i dragan_sydney Za Pesna za Stilvork na Vaska Ilieva ima nesto na sajtot http://physiome.org/~butterw/emdb/album.html?New_Record-109 Изменето од vedes - 06.Јануари.2010 во 17:23 |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Мареиовец,таа плоча од Петранка Костадинова - Дедо мили златни ја имам дома
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
mariovec
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Фикс, Голем љубител сум на стари плочи сум,веројатно си приметил.Затоа,доколку имаш некоја стара,а вредна плоча кажи ми,јас можам да ја дигитализирам,да го дотерам звукот да ја вратам во живот за повторно да ја слушне некој.Доволно е само да го скенираш омотот и да го поставиш овде да видам за што се работи. Однапред сум ти благодарен ако ископаш некое ретко винилно издание Поздрав |
|
fiks
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Администратор ПРАВДОЉУБЕЦ Регистриран: 18.Април.2005 Локација: Македонија Статус: Офлајн Поени: 24000 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Оф леле,многу работа ми даваш Мариовец,а да ти наведам јас што имам може,па потоа некако да прајме и чиниме што велиш?
|
|
Само шлаг пена ќе бидеме.
Ни воздух,ни оган,ни вода,туку шлаг пена, само шлаг пена ќе бидеме и можеби неколку жолти ракии. |
|
Небојша
Група Регистриран: 04.Јануари.2010 Статус: Офлајн Поени: 50 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Плочата од Петранка е многу убава.
И јас ја имам, меѓутоа со тек на време таа е уништена. Благодарам, Мариовец. Ако некој има нешто слично нека го стави тука. Поздрав до сите! |
|
Небојша
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Правдољубец, немој да си толку строг.
Не можат сите да ја имаат оваа плоча. |
|
Небојша
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Дали некој ја има "Песна за селото Буф" од Васка Илиева?
|
|
Небојша
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
СРЕЌЕН БОЖИК НА СИТЕ !!!
|
|
Внеси реплика | страница <1 1415161718 58> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |