|
ЌЕ ЗБОРУВАМЕ ЛИ ЗА ЉУБОВТА |
Внеси реплика | страница <1 1415161718 32> |
Автор | |
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
procitav, no ne razbrav nisto pogresno. tuku ednostavno, me potseti na toa
|
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
никој нема да те сака повеќе од мене -citat conn
misles dovolno e za toj da ostane so tebe????
|
|
connected
Сениор Регистриран: 17.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 2787 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne be src, taman rabota ako samo od edna recenica za merilo e dovolno da bide taa ljubov vistinskata, bas naprotiv tuka ima mnogu raboti okolu toa, zaljubenost, sreka, radost, prekrasni momenti, prijatelstvo, iskrenost, vernost,iskusenija....da ne nabrojuvam. ima momenti koga se somnevame vo nasata ljubov sprema sakanata/iot, i koga treba da si go rascistis toa so samata sebe, najprvo si go velis toa sebesi, a potoa koga si najsigurna vo svojata bezuslovna ljubov, go velis so sigurnost i na sakanata licnost. toa vazi i obratno. taa recenica ni bese merilo i na dvajcata na nekoj nacin, zatoa velam deka covek nema da pogresi vo ljubovta dokolku i dvajcata se sigurni vo tie zborovi pozdrav |
|
ZeZnAtA
Сениор Power Регистриран: 26.Мај.2007 Статус: Офлајн Поени: 19172 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e taka moze!!!
|
|
tytysh
Група Регистриран: 25.Јули.2007 Статус: Офлајн Поени: 59 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
BESKRAJNO SAKAM LJUBOFTA ZA MENE NEMA GRANICI!!!!
KOGA SI ZALJUBEN SI SPOSOBEN ZA SE ZA SE STO SAKAS SE E VOZMOZNO DURI I NAJGOLEMITE GRANICI I ZABRANI I ZELEZNI VRATI TI GI OTVARAS GI PROAGAS NAOGAS RESENIE. NAJPREKRASNO CUSTVO ZA SEKOGO!!!!!!!!!! A BARAM SAMO NEKOJA MALKU BAREM MALKU DA ME SAKA NE MOZE KAKO MENE ZNAM BAREM MALKU I DA E SREKNA SO SE SAKAME |
|
sakaj i bidi sakan
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
еве дечки за прв пат вашиот модератор на подфорумот љубов не знае што да ви каже за љубовта.....
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...НЕКА НЕ ВОДАТ ЧУВСТВАТА....
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
La Ninja
Сениор She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
епа тоа е најтрагично...некогаш ако ги следиш нив ке се заебеш...еве јас ги следев и затоа сега ми е вака...ама се држам....некако..преживувам.......исто како што живеев за љубов ...ма дај да престанам не личи модератор на љубов ова да го пишува...сепак моите искуства и добри и лоши ги делам со вас.
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
zbunet
Сениор Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Od zboruvanje fajde nema, ama od ebavanje ...toa e veke nesto drugo
|
|
Lady Blue
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 8431 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Jas bi kazala NIE POSTOIME SAMO ZARADI LJUBOVTA
|
|
ekaterina
Сениор Регистриран: 12.Октомври.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 450 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ja dobivame ljubovta kako dar, no ljubovta e nezno rastenie. Ne mozes samo da go zemes i da go ostavis na vrvot od nekoj skaf so misla deka toa ke cveta samo. Treba postojano da go polevas, da se grizis za nego, da go odgleduvas.
|
|
people are strange
|
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
go polevav go polevav ama veke i solzite mi presusija
|
|
zagor
Сениор Уникатен песимист Регистриран: 27.Септември.2007 Локација: Congo Статус: Офлајн Поени: 12850 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
...ДАЈ БЕ ЛУЃЕ,КАЖЕТЕ ШТО Е ЉУБОВ...?!ЕДНА Е ИЛИ ПОВЕЌЕ....?ЕДИНСТВЕНА?...,МЕНЛИВА?...ЛИЧНА?...ТУЃА?...ЧИЈА?...,ВЕЧНА?....КАКВА...?
|
|
...zagor e ziv,se drugo e laga.
|
|
bibce
Сениор Регистриран: 26.Септември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2203 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Idealan covjek...
.... je onaj koji ti kaze" ljepotice" umjesto"sexy",
. koji te zove kada si zavrsila razgovor sa njim,
. onaj koji ostaje budan samo da bi vidio kako ti spavas,
. onaj koji te ljubi u celo,
. koji zeli da ti pokaze svijet kada si nedotjerana,
. koji te uzme za ruku pred svojim prijateljima,
. onaj koji te stalno podsjeca koliko si mu vazna i koliko je sretan sto te ima,
. onaj koji kada razgovara sa svojim prijateljima kaze :
"To je ona..." |
|
Внеси реплика | страница <1 1415161718 32> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |