![]() |
|
НЕСРЕЌНИТЕ ЛУЃЕ СЕ ЛОШИ |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1415161718 54> |
Автор | |
ПодВодно ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 09.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 7391 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
се прашувам зошто оние на кои им го загорчувам животот не доаѓаат да ме утешат
![]() п.с. кон реакциите за насловот: општите искази добиваат специфично значење преку личните искуства |
|
![]() |
|
zaljubena izgubena ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 19.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 79 |
nesrekjnite lugje se prvenstveno ogorcheni i tazhni na tugjata srekja. toa e toa shto ne im dozvoluva niv da se srekjni :)
|
|
![]() |
|
pagane ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 21.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 13044 |
Знам дека кога си несрекен ... филозофираш.
|
|
![]() |
|
Goldi ![]() Сениор ![]() ![]() ЗЛАТНО МОМЧЕ Регистриран: 10.Ноември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 7729 |
jas mislam deka ne postojat srekni i nesrekni luge! sekoj sam si ja pravi svojata sreka ili pak e vinoven za svojata nesreka! ...
|
|
Ako odam na nebo pred tebe, na sekoja zvezda ke go napisam tvoeto ime, taka sto I angelite da znaat kako se vikas, zasto devojkite kako tebe se nepovtorlivi.
|
|
![]() |
|
igi 3 ![]() Сениор ![]() ![]() KVO VADIS Регистриран: 30.Ноември.2008 Статус: Офлајн Поени: 18736 |
Da ima srekni i ne srekni ,ama ne znaci deka nesreknite se losi.
Ima x pricini zs se ne srekni,a ne znaci deka ke se stalno nesrekni ![]() |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
ne mora da znaci izjavata deka ,,nesreknite lugje se losi,,sekoj ima momenti na slabosti i nesrekata ne e merilo za losotijata
|
|
![]() |
|
MyWay ![]() Сениор ![]() ![]() Антиталенат на годината Регистриран: 05.Септември.2008 Локација: Aruba Статус: Офлајн Поени: 23914 |
Pa nemora da znacii,toa e individualna rabota.Sekoj razlicno ja dozivuva nesrekata,,,,,,,,
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
......................a srekjnite,...pukaat od dobrina!,...si ebale majkata!,..
![]() glup li naslov!! |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
brzo more ![]() ti niso ne si cital od ovaa tema ic ne e glup nego e krajno navredliv |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
brza ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
mislev ,..brat
![]() ![]() |
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
![]() |
|
![]() |
|
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
A kako prepoznavate nesreken covek i kako prepoznavate dali e losh???
Jas mislam deka site imame momenti koga sme nesrekni t.e. teski situacii povrzani so nasite najbliski. I ne mozam da se slozam deka nesreknite luge se losi. Mislam deka nemaat vreme za toa. |
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
nemat vreme da bidat losi?????
![]() jaka ti e ova teorija moram da ja zapamtam ![]() |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Polosh e nesrekjniot sto se usrekjil i zaboravil kako mu bilo.
|
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
Anarchy ![]() Сениор ![]() ![]() Фатенко Регистриран: 19.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 6676 |
Epa jas nikogash ne sum bil losh i koga sum bil nesreken... A ako ti si losh vo tie situacii toa e tvoj problem ![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1415161718 54> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |