|
Бранко Црвенковски - Никола Груевски |
Внеси реплика | страница <1 1415161718 51> |
Автор | ||
VLA
Група Регистриран: 24.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 59 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Bez razlika anastea, onaka pisav fizicko, ne se fakjaj za nevaznite raboti, sto gi pisuvam onaka obrkjaj povekje vnimanie na povaznite, p.s majka mi ima ekonomski i ona imase fizicko zatoa kazuvam, znam deka deneska nema takvo nesto, inaku denesniot fakultet ekonomski se sostoi od zdravstvent menadzment, megjunarodna ekonomija,finansiski menadzment, i nesto e-biznis. na niv ima predmeti kako osnovi na ekonomija, osnovi na finansii, matematika, statistika, angliski, itn itn, napomenuvam po 4 predmeti vo semestar. Mislam deka treba da e jasno, i probaj da mi najdes zabeleska na nesto vazno sto e vo tekstot pisan, se poznava koja mi e poentata mislam, a poradi toa sto ne znaete sto da mi vratete pisuvate vakvi postovi od negolemo znacenje!
|
||
VLA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
P.S. Sakav da go komentiram VLA...ama ako tipov e kelav...so nos kako Pinokio...faca kako Klingonec...vrat kako zirafa... togas ne go biva...nema komentar...ne vredi...ama ako izgleda kako Bred Pit...ili Apolon...I...da ima brada...e togas bi komentiral...a be odma...ama neznam kako izgleda...sea sto da pravam..???[/QUOTE]
Anastea zosto ne go opomenis nego za licni navredei jas ova go smetam za licna navreda a veruvam i ti znaes deka e taka, ama bidejkji e ovoj od istata strana kako tebe, nema potreba neli, da bev jas do sea nasekade crveni bukvi kje imav na postot? Prosto deneska poradi ovaa vlada nema nikade demokratija duri ni na navodno "demokratski" forumi. |
||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
А бе момче...па кога нешто нема...што пишуваш дека има... па кога ги наброја еден куп предмети за кои изгледа само си слушнал... и немаш поим за нивната тежина... а уште помалку за тежината на студиите на електро факултет...па било тоа во Скопје или во Битола... а за постовите со неголемо значење... или мислеше веројатно со помало значење... такви нема... има само кои вредат за внимание... или не вредат... твоите вредат.. ама со друга конотација... Ногу ми е жал ако не се разбираме... Изменето од којсумјас - 10.Јуни.2009 во 18:01 |
||
VLA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ne e vazno sto studiram, nema sto da komentiram na tvojot post, si ja dokazav poentata, a po tvojata replika gledam samiot se izgubi vo mojot post! P.S ne studiram filozofija, nema nauka vo toa |
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Види ВЛА, јас не сум тука за да реплицирам на сите постови и не се чувствувам повикана „да ти вратам“, како што викаш на она важното.
Ти слободно си коментирај, а членовите читаат и коментираат, кај ќе им се види интересно - таму. Дискусија за факултетите има на подфорум Образование. Тука - за Бранко и за Никола. |
||
ThePPPTrooper
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор АнтиКомунист.. Регистриран: 12.Декември.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 581 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Никола
|
||
Those who wants to live, let them fight, and those who does not want to fight in this world of eternal struggle, do not deserve to live!
|
||
којсумјас
Сениор Регистриран: 22.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 4543 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Се повлекувам... Сега сфатив...малиот е у право... Ногу ми ежал за недорабирањвето... Повеѓе не го комрентриентирам VLA... хјкасдѕасц асдљдљњ цљњуљџгс.... Изменето од којсумјас - 10.Јуни.2009 во 20:54 |
||
Анастеа
Администратор ПИПИ долгиот чорап Регистриран: 07.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 35441 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Ај потруди се уште еднаш, ама позадлабочено, да го препрочиташ постот, како и твојот претходен, сигурна сум дека можеш да сфатиш зошто членот ти направи таква споредба (да не употребам стилска фигура). Ако беше навреда, веднаш ќе беше реагирано. Изменето од anastea - 10.Јуни.2009 во 18:07 |
||
VLA
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Znam deka ima diskusija na drugi podforumi, no sepak ti bese prvata sto mi najde zabeleska dali ima fizicko?, jas se cuvstvuvav dolzen da ti odgovoram kako sto di repliciram na ovoj posledniov post
|
||
Marijaana
Група Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 52 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Mислам дека се виновни и за светската криза, а и за глобалното затоплување |
||
Анастеа
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Офтопиците се избришани, вратете се на темата. |
||
makedonfilip
Нов член Регистриран: 18.Февруари.2010 Статус: Офлајн Поени: 12 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Мислам дека е време овие двајца да се сретнат на ТВ дуел и конечно да ги соочат своите ставови пред народот.
Само што го слушнав Г-динот Груевски по незнам кој пат изјавува нешто за Црвенковски а исто и овој за него пошто неможе да го седне на тве дуел бидејки Груевски веке некое подолго време избегнува такво нешто. ВРЕМЕ Е ДА ИЗВАДАТ СЕ НА МАСА ПРЕД НАРОДОТ МАКАР ТВ ДУЕЛОТ ДА ТРАЕ И ДВА ДЕНА. |
||
mungos80
Модератор АНАРХИСТ Регистриран: 21.Октомври.2009 Статус: Офлајн Поени: 4330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
Шо да извадат кога се деловни партнери?Еден со друг си помагаа на изборите.
|
||
“Додека ние се боревме,мизерувавме и гиневме,некои од народните пари си купуваат куќи и трупаат богатство“ - Ѓорѓи Сугарев
|
||
zabegan
Модератор Другарот на Мона Лиза Регистриран: 06.Април.2007 Статус: Офлајн Поени: 9774 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
||
размисли пред да напишеш глупост
|
||
Внеси реплика | страница <1 1415161718 51> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |