|
Барам програма |
Внеси реплика | страница <1 141516 |
Автор | |
pHp
Сениор Регистриран: 31.Август.2011 Локација: Rwanda Статус: Офлајн Поени: 1477 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Chalenge : IP: 172.17.12.102 Subnet mask: 255.255.255.0 DNS Servers: 62.162.32.6 62.162.32.166 62.162.32.5 Physycal adress: 00-14-A5-CB-7D-85 email: trajko.velinov@yahoo.com (msn) HACK IT!!! So debuugeri i ostanati stvari da te vidam .... SE TI E DADENO NA TACNA, CRACK THE PASSWORD! DA TE VIDAM! Изменето од pHp - 01.Септември.2011 во 13:17 |
|
Renatax
Сениор Регистриран: 27.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 11613 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Хммм....овде станува интересно....
Ајде да видиме што ќе се случи. |
|
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.
|
|
EmiliAndre
Нов член Регистриран: 07.Декември.2011 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
dali nekoj znae od kaj mozam da go prevzemam programot POINT FINANSII? ili dokolku nekoj go ima, ako moze da mi go prati
thanks |
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
EmiliAndre
Нов член Регистриран: 07.Декември.2011 Статус: Офлајн Поени: 2 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
taa, da, ama koga ja simnuvam od toj link, pri instaliranje mi vika deka folderot e prazen. zatoa i ja baram
|
|
Santijago
Сениор PubLiCenEmY LatInoLoVerBoY YNWA-LF Регистриран: 17.Јануари.2008 Локација: Tuka be ... Статус: Офлајн Поени: 21002 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еве сега јас ја инсталирав без никаков проблем и нормално работи. Фолдерот е празен т.е не постои, треба да кликнеш и да го креираш. Нема ништо тешко и страшно. Само креирај и сам ќе ти се доинсталира програмот. |
|
I'm out bcz of pathetic around here
|
|
reuma
Група Регистриран: 08.Јули.2011 Статус: Офлајн Поени: 59 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Има ли некој некое упатство за Ftool? Го снимив, ама ми треба малку подршка, нешто на македонски
|
|
sasko7
Нов член Регистриран: 10.Јануари.2014 Статус: Офлајн Поени: 6 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zdravo dali nekoj moze da mi kaze od kade mozam da spustam autocad 2010? Vi blagodaram
|
|
evangeline
Модератор Регистриран: 22.Август.2011 Локација: Naxos Статус: Офлајн Поени: 6758 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Јас да прашам, замена за Vegas Pro? Ама добра да е, не ради реда. Такви испробав многу.
Вегасот не ми одговара за десктопот, на лаптопов ок си работи. AVCHD формат се видеава инаку. Изменето од evangeline - 08.Февруари.2014 во 18:47 |
|
Внимавај кому му веруваш.
И ѓаволот еднаш беше ангел. Being RICH is not about how much you have, BUT about how much you GIVE |
|
Орка
Сениор Регистриран: 30.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 44580 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Не знам што конкретно едитираш во видеата,и каква ти е конфигурацијата. Можеш и со Adobe After Effects и со Photoshop CS4 па нагоре да ги едитираш.Притоа за нив мора да го имаш инсталирано и Quick time player. За поедноставно едитирање може и Adobe Lightroom. Провери си туторијали на youtube кое и дали ти одговара. Форматот на видеата ако е проблем може и да ги конвертираш. |
|
Внеси реплика | страница <1 141516 |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |