IDIVIDI forum Веб сајт
почетна страница почетна страница > Интима > Љубов
  Активни теми Активни теми RSS - Што е вистинска љубов?!
  најчести прашања најчести прашања  Пребарувај форум   Настани   Регистрирајте се Регистрирајте се  Влез Влез

Што е вистинска љубов?!

Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1415161718 37>
Автор
Порака
којсумјас Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 22.Ноември.2007
Статус: Офлајн
Поени: 4543
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај којсумјас Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2011 во 17:09
Кога бев помлад... намигнување
мислев дека љубовта е најважна ствар у живот...
сега кога сум постар...изненадување
знам дека е така...
Кон врв
bluebell Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the craziest

Регистриран: 14.Септември.2007
Поени: 8041
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bluebell Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2011 во 19:58
Originally posted by којсумјас којсумјас напиша:

Кога бев помлад...

намигнувањемислев дека љубовта е најважна ствар у живот...сега кога сум постар...изненадувањезнам дека е така...

Toa odeshe vaka nekako:

koga bev mlad mislev deka se e vo parite... koga ostarev sfativ deka toa e taka!
always look on the bright side of the life!
Кон врв
brza Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 06.Февруари.2006
Локација: vidiFOTOupotpis
Поени: 34534
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2011 во 21:39
vistinska ili ne , nema ljubov bez pari!
....barem ne, za podolgo vreme!
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein
Кон врв
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2011 во 22:27
Originally posted by brza brza напиша:

vistinska ili ne , nema ljubov bez pari!
....barem ne, za podolgo vreme!

Ајде Брза отвори го ценовникот и кажи колку кошта вистинска љубов?

Оној момент кога ќе се'' разбудиш'' и сфатиш за кого постоиш,тоа ќе да е вистинска љубов....
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the craziest

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bluebell Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2011 во 22:39
Љубовта е бесценета, затоа ја нема во ценовникот!
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2011 во 22:43
...parite sé rasipuvaat, pa zoshto taa da e imuna?

...neka vi snema podolgo vteme pari , pa ke osetite  shto e...намигнување
Кон врв
Renatax Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Регистриран: 27.Декември.2008
Поени: 11613
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај Renatax Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2011 во 22:46
Или сме ние женските по романтични или некои дечки мислат дека нема бесценети нешта...не%20знам
Мирно движи се низ галамата и хаосот, секогаш имајќи на ум каков мир постои во тишината.

Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2011 во 23:03
po romatichni ste ...de!намигнување

ma , kakva romatikaма%20ајде,...i nea ne mozesh da ja ''terash'' bez pari,...ne mozesh nekoja vechno da ja shetash po poljani i ....brda...голема%20насмевка
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the craziest

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bluebell Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2011 во 23:05
eve romantika...

NOKESKA VO TVOJATA POSTELA,

BEVME TROJCA,

TI,

JAS,

I MESECINATA.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај brza Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2011 во 23:33
...verbalnata romatika ne se vaziизненадување
,....sakaat zenite poopipliva a,za nea ne mnozesh da ja upraznjavash so ...dupnat djeb!намигнување
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the craziest

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bluebell Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 13.Април.2011 во 23:43
Ke ja kupev tvojata ljubov, ama stvarno nemam nisto sitno.
Кон врв
vanesa Кликни и види ги опциите
Сениор
Сениор

Регистриран: 19.Јуни.2007
Поени: 1588
Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај vanesa Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Април.2011 во 00:52
Antropologot Dejvid Givens tvrdi deka "hemijata" megju lugjeto e "predvidliva".Imeno ako gi pogledneme potrebite koi se skrieni dlaboko vo nas, kako na pr. zhelbata za dominacija ili nezhnost, razgovor itn...mnogu e jasno koj kje ne privleche.Toj "spisok na karakteristiki" vsushnost e kod zapishan dlaboko vo nas i ljubovta se ragja koga kje gi prepoznaeme tie osobini.Koga kje ja locirame privlechnata licnost, izrazite na liceto, pozi, gestovi, neverbalnata komunikacija, seto toa ni prakja poraki koi se obrabotuvaat vo mozokot.Znachi koga kje ja sretneme privlechnata osoba osekjame "hemija", a mozokot ni prakja signal deka toa e pravilen izbor i deluvame potpolno instiktivno i se prpushtame na ljubovta.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the craziest

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bluebell Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 15.Април.2011 во 12:51

Љубовта е поттик секогаш да даваш повеќе, вложуваш повеќе, правиш повеќе... љубиш повеќе. А колку повеќе вложуваш, колку повеќе даваш, толку си побогат и посреќен, затоа што богатството и среќата на човекот не е во тоа колку има повеќе во својот џеб, туку колку повеќе дал и дарува.
Кон врв
Сениор
Сениор
Лик (аватар)
the craziest

Опции за коментарот Опции за коментарот   Благодарам (0) Благодарам(0)   Цитирај bluebell Цитирај  Внеси репликаОдговор Директен линк до овој коментар Испратена: 28.Април.2011 во 15:10
Vistinskata ljubov e kako igla vo seno... Ke oslepes barajki ja, a koga ke ja najdes ke bides slep za da ja vidis!
Кон врв
 Внеси реплика Внеси реплика страница  <1 1415161718 37>
  Сподели тема   

Скок до Овластувања Кликни и види ги опциите

Forum Software by Web Wiz Forums® version 10.03
Copyright ©2001-2011 Web Wiz Ltd.

Страницата е генерирана за 0,469 секунди.