|
Внатрешни несогласувања во исламот |
Внеси реплика | страница <1 1415161718 21> |
Автор | |
svemirski_duh
Сениор Регистриран: 29.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 676 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Me raduva navistina. Kolku uste cuvstva imam sto nemozam da gi iskazam da gi opisham,da gi objasnam... Za skoloto i za toa napisav ednas. Ucenje vo skolo (ne da e na odmet) za mene e kako stavanje vo kompjuter podatoci. A ne e vo moznost da gi svati ni naj osnovnite cuvstva. Od druga strana ima luge koi ucat od prirodata. Nema pogolema blagodat da go razbiras govorot na prirodata. Nema pogolema skola od Iskustvoto. |
|
Aisha
Сениор Регистриран: 03.Декември.2007 Локација: Palestine Статус: Офлајн Поени: 1119 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Ubavo kazano! |
|
PROUD TO BE A MUSLIM!!!!
|
|
aladin
Сениор Регистриран: 30.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 2043 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
e sega daj kazete sto toa bea---dzamii tekinja? po sto se razlicni od klasicnite dzamii???
|
|
mudzahid
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Регистриран: 15.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 818 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Џамии текиња, тоа е одговорот. Не им ставиле џабе име инаку ќе си беа само џамии
|
|
И НЕ СЛЕДИ ГО ОНА ШТО НЕ ГО ЗНАЕШ.
И ИЗБЕГНУВАЈ ТЕ ГОВОР ЛАЖЕН. |
|
HILAFET_CH
Сениор Регистриран: 10.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vo dzennet cese vleguva samo so milosta na Allah a sebabite ili dobrote dela se samo sebeb da se vlezet vo dzenent .
|
|
HILAFET_CH
Сениор Регистриран: 10.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 138 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ne znam sto vie moreeeeeee ali znam samo edno
Islamu pripada buducnost pa sega vie kako sakte |
|
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
A mislis deka idninata e mnogu svetla...??
|
|
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|
muhadzir
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Сениор Регистриран: 14.Март.2008 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 740 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Zavisit so kakvi oci ja gledas |
|
Templarius
Сениор Регистриран: 12.Февруари.2008 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 2754 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
So kafeavi a ti????
|
|
Give me your secrets
Bring me a sign Give me a reason To walk the fire See another dawn Through our son's eyes You give me a reason To walk the fire. |
|
muhadzir
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vo razlicna situacija razlicno, no sekogas se trudam da go najdam posvetliot pat t.e. ocite sto mi pasiraat Изменето од muhadzir - 11.Април.2008 во 00:49 |
|
Templarius
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Togas sto se slucuva so realnosta taa e sekogas ista kako i da ja gledas???
|
|
Give me your secrets
|
muhadzir
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Realnosta ja prifacam kakva i da e. Taa mi e dar od Boga i sekogas sum zadovolen so nea. Ona sto ti se slucilo nemozelo da te izbegne, a ona sto te izbegnalo nemozelo da ti se sluci. ( Rekol nasiot Pejkamber) |
|
Templarius
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Еднаш едно момче дошло кај својот стар чичко и му рекло: „Чичко, честитај ми. Ја завршив матурата." „Прекрасно!" рекол чичкото. „Еве ти 20 марки, купи си за награда нешто убаво. Но, кажи ми, што планираш сега?" „Сега?", одговорило момчето, „сега ќе студирам. Сакам да станам правник." „Убаво", рекол чичкото, „а потоа?" „Потоа, извесно време ќе бидам судски приправник." „Одлично", рекол чичкото, „а после?" „После, ќе сганам член на окружниот суд." „Многу добро", рекол чичкото, „а што следи потоа?" „Е па, тогаш ќе си побарам некоја девојка и ќе се оженам, ќе основам семејство." „Супер!" вели чичкото. „А после?" „Па добро, се надевам после да станам некој славен човек, претседател на окружен суд, или јавен тужител." „Одлично", вели чичкото, „а што потоа?" „Па добро чичко", младичот почнал да станува нервозен, „потоа ќе дојде време и да остарам и да се пензионирам". „Многу добро, а што следи потоа?" „Е па, добро, потоа ќе си одберам некој убав плац, ќе си направам куќичка, ќе си насадам јаготки." „Добро", вели чичкото, „а што потоа?" Младичот веќе се налутил: „После ќе дојде ред и да умрам!" „А, така", вели чичко му, „а што следи потоа?" На момчето веќе не му било забавно. Го фатил страв при помислата на смртта: „Ќе умрам, а што потоа?" „А што потоа???" прашал чичко му. „Чичко", одговорило момчето, „за ова никогаш не сум размислувал." „Како?" рекол чичкото, „ти си завршил матура и толку ли си глуп, па размислуваш само од денес до утре? Зар еден човек, кој од Бог добил разум, не размислува и за иднината? Како така?" Момчето брзо одвратило: „Чичко, што има по смртта никој не знае!" „Тоа не е точно, момче мое", рекол чичкото, „има Еден кој со сигурност знае што иде по смртта. Тоа е Исус. Тој рекол: 'Широк е патот што води во пропаст, а тесен е патот што води во вечен живот.' По смртта доаѓа Божји суд. Може да се оди во пропаст, но може и да се биде спасен."
|
|
Give me your secrets
|
Gazija
Сениор Регистриран: 08.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 164 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Bravo!-Ovaa prikazna tie super za Ateistite,za onie koi sto ne veruvaat vo Boga,ne bi bilo loso da ja postiras na soodvetna tema. |
|
Внеси реплика | страница <1 1415161718 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |