![]() |
|
Kако знаеш дека некого сакаш? |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1415161718 19> |
Автор | |
DAC23 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Декември.2008 Статус: Офлајн Поени: 357 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
srceto taka suptilno cuka a zadovolstvoto i zelbata da bidam so licnosta son i apetit ne mi dava
|
|
SEMPER ETIAM UBIQUE SUPERIORES
|
|
![]() |
|
blokirana5 ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 15.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 66 |
....imam peperutki vo stomakot...
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Delicia ![]() Сениор ![]() *dream catcher* Регистриран: 20.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 10984 |
немам пеперутки
![]() ![]() |
|
...It just takes a second to realize how wrong you are, about... everything...
|
|
![]() |
|
anakin ![]() Сениор ![]() ![]() Unidentified Flying Object Регистриран: 08.Август.2005 Локација: Machku Pichku Статус: Офлајн Поени: 18535 |
koga nisto od nego, nejze ne ti smeta
koga cuvstvuvas deka ne moze da te povredi koga ne razmisluvas dali e vistina toa sto ti kazuva koga ne razmisluvas sto ti kazuva koga ne razmisluvas voopsto koga........... etc etc ![]() Изменето од anakin - 07.Мај.2009 во 00:33 |
|
SILATA NEKA E SO VAS a ako ne vi treba, neka, i taka ne e nekoj trosok, ja ima nasekade okolu nas.
|
|
![]() |
|
blokirana5 ![]() Група ![]() ![]() Регистриран: 15.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 66 |
....pa zbesnuvam, se ke napravam za nego ne razmisluvam, na posledici ziveam za momentot ....
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Ne ja prekinuvam u muabet cela minuta
|
|
![]() |
|
La Ninja ![]() Сениор ![]() ![]() She Hulk Регистриран: 13.Јуни.2006 Статус: Офлајн Поени: 1605 |
kako znaes? ete taka-koga ke osetis deka naskoro se ke zavrsi...toa znaci deka si sakal nekogo...
|
|
Ne sum pijan, samo lezam na zemja i se raduvam....
|
|
![]() |
|
Omar ![]() Сениор ![]() ![]() Too young to die... Регистриран: 22.Февруари.2009 Статус: Офлајн Поени: 12633 |
Koga ke imas feeling vo stomakot deka neso saka da izleze od tebe....
![]() Изменето од Omar - 03.Јуни.2009 во 00:20 |
|
![]() |
|
ANITA11 ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 04.Јануари.2009 Статус: Офлајн Поени: 21488 |
koga ti se gadi....
![]() |
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Koga sakam da znam i na koja strana mu strci kosata nautro.
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
zbunet ![]() Сениор ![]() ![]() Претседник Зеленковски Регистриран: 24.Февруари.2007 Статус: Офлајн Поени: 15549 |
Кога им наоѓам мани на сите што ги познава
|
|
![]() |
|
fragola ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 02.Февруари.2008 Статус: Офлајн Поени: 3829 |
Koga ne mi precat negovite mani
![]() |
|
I get enough exercise...just pushing my luck.
|
|
![]() |
|
IzGubEnA ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 20.Април.2008 Статус: Офлајн Поени: 1066 |
-Koga ke se uklucam na msn i prvo ke proveram dali e on uklucen.
-Koga ke mi se javi na telefon i i ke pocnam da se gubam i neznam sto da kazam. -Koga ke mi zbori nestoi nema da mozam da ja trgnam glupata nasmefka od liceto. -Koga ke go vidam so druga i srceto ke pocne zabrzano da mi cuka srceto zabrzano da mi cuka od nervoza. -Koga ke si ja pustam pesnata I DONT WAN'T TO MISS A THING ja gledam negovata slika i posakuvam da e do mene e do mene. -Iako site vikaat deka ne e za mene jas gi ignoriram i sum ubedena deka e najdobar i edinstven. e togas znam deka go sakam ![]() |
|
|
|
![]() |
|
becenevem ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
koga site mi ljubomorat
|
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 1415161718 19> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |