|
Опуштено со Тони и Дејан |
Внеси реплика | страница <1 1415161718 22> |
Автор | |
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i mene ne mi e jasno sigurno ne e najdobar/najdobra svinjata koja mnogu TV gleda kako sto vo svetov se oblekuvaat vo zeni taka i toj a ovaj pa beter e mislam deka e "peac/peacka" ne me drzete za zbor (FIFI) ccc i kaj nas vakvi ima p...rista tranvestiti ili sto i da se Toni barem e normalen |
|
|
|
ss_derIvat_ss
Сениор Регистриран: 16.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 113 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Kolku e Toni dobar moze da procenite gledajki gi kako se odneusvaat gostite. Se gazat od smeenje. Definitivno najdobra emisija mu bese so voditelkata na goli vesti vo koja emisija ja pozdravi Caci Pakovska so zelba da i gi iscisti odzacite
|
|
BarbB
Сениор Регистриран: 17.Октомври.2007 Статус: Офлајн Поени: 149 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
добар е Тони
|
|
alan ford
Профил од член
Испрати лична порака
Најди пораки од член
Посети го сајтот на членот
Додај во листа на пријатели
Сениор Techno thief Регистриран: 02.Март.2008 Статус: Офлајн Поени: 10782 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
I vrag može citirati Sveto pismo za svoje potrebe.
|
|
гјувеза
Група Регистриран: 06.Април.2009 Статус: Офлајн Поени: 75 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
MNogu e mudar ,mnogu znae da gi stavi nestata na pravo mesto...ama me nervira ponekogas negovoto idiotsko gromoglasno smeenje toj najveke se smee....A toj Dejo ili kako go vika mi e prav debil i neznam sto e fintata tamu sto sedi ....
|
|
Ако некој прави чекор назад ....не се радувај ...можеби зема залет....
|
|
jana1973
Нов член Регистриран: 04.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
tono mlaku preteruva,so meenjeto,zasto smetam deka toa ne mu e od srce,tuku taka pravi za da privlece pogolemo vnimanie
|
|
becenevem
Сениор Регистриран: 27.Септември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2108 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
i tini i dejan i sitel neka pojdat malku do bugarija na odmor,
inace kako da se odmori narodov od gluposti? |
|
sexycat
Нов член Регистриран: 21.Април.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 23 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
гјувеза
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
veruvaj mi draga...od "mudar"...on gi ima samo prvite 4 bukvi [/QUOTE EEE toa neznaev ama dobro e koga ima koj da ni kaze,zosto tie takvite sto se catalat obicno im nedostasuva "TOA"so cetiri bukvi,ama sepak e interesem,ovaa sezona poslabo go gledam souto sepak podzakacam po nekoj insert ne sum zavisnik od niv,a i Sitel slabo gledam vo poslednovreme samo repriziraat emisii od hrvatski RTL koi veke sum gi gledala Изменето од гјувеза - 19.Јуни.2009 во 22:13 |
|
|
|
Eli
Сениор Регистриран: 30.Ноември.2007 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 1968 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Како што сум се смеела у петокот,кога беа гости Маја Синадиновска,и Јапан мислам дека никад нема да се смеам..можеби стварно на моменти се трескаат глупости некои, ама па и за тоа е емисијата,тоа и е целта да бидеш Опуштен..затоа и е Опуштено..може малце да се смени терминот малце покасно пошо Тони малце почна да забегава со пцовките и мрсните вицеви.. али и да сакам да глеам друга емисија ниедна нема да ме насмее ко оваа,иако многу зависи и од гостите..мое мислење..
Изменето од Eli - 21.Јуни.2009 во 23:16 |
|
Човекот секогаш треба да остане човек,без разлика со што се бави и каков успех има..
|
|
Iron Man
Сениор железен раз бираш Регистриран: 11.Јануари.2009 Локација: Antarctica Статус: Офлајн Поени: 8032 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
ccc kolku bea otkaceni snosti
|
|
|
|
Monuska
Сениор Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2128 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Тони е супер, Део исто... емисијата им е баш таква какво што и е името... опуштена... едни од ретките наши емисии од ваков тип што ми го задржува вниманието
|
|
Сите го сакаме она што не можеме да го имаме. Вистинските луѓе знаат да се помират со тоа...
|
|
pcelka
Сениор Регистриран: 10.Март.2009 Статус: Офлајн Поени: 3326 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Само во последнава емисија, не се слушаше толку неговата смеа, затоа што го ,,надминаа,, Маја, Душица и Јапан...!!!
|
|
секој нов ден, носи нова надеж...
|
|
гјувеза
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
vecerva ne im bese nesto...izborot ne im bese kako kombinacija pogoden ....amaaaa zatoa minatata emisija bese nesto nezaboravno pak bi sakala da je gledam
|
|
|
|
Внеси реплика | страница <1 1415161718 22> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |