|
Какво милениче чувате? |
Внеси реплика | страница <1 1415161718 21> |
Автор | |
bijonse1
Сениор bella Madonna Регистриран: 14.Јануари.2009 Локација: Macedonia Статус: Офлајн Поени: 16521 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
nemam uslovi .......na zhalost.. nemam nikakvo mileniche....
|
|
sneska_v
Сениор Регистриран: 05.Јуни.2009 Статус: Офлајн Поени: 3455 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
mackaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,mjauuuuuuuu,mrmauuuuuu
|
|
moni34
Сениор Регистриран: 22.Декември.2009 Статус: Офлајн Поени: 559 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
papagalce
|
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
brza
Сениор Регистриран: 06.Февруари.2006 Локација: vidiFOTOupotpis Статус: Офлајн Поени: 34534 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Patriotizmot e poslednoto skrivalishte na kriminalcite.-Albert Einstein
Mokjta od sekogash privlekuvala lugje so nizok moral.-Albert Einstein |
|
stigma04
Сениор Регистриран: 29.Март.2010 Статус: Офлајн Поени: 2661 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
|
|
Jas sum pepel tamu kade sto bev ogan
|
|
marsovec
Сениор Регистриран: 18.Април.2010 Статус: Офлајн Поени: 3378 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Две мачки, сега засега.
|
|
гоcтин
Гостин Регистриран: 24.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 1797 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
па не чувам баш некое милениче...чував мачка (ако најдам слика ќе ставам)...ама имам злобен комшија..па отиде мачето во неповрат...
сега го чувам кучето на братучетка ми..се пресели кај мене заедно со кучето..па ајде не го сакај...срце е...Германски овчар...појма немам колку е старо ама има околу 2-3 години...знае се..како човек е.. зарем нема да порасне никогаш ...си игра како кученце од 3-4 месеци |
|
NRGMKD
Сениор THE EXTERMINATOR Регистриран: 18.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 7512 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
toa e ubavinata kaj vozrasnite kucinja... nikogas nema da porasnat vo pametot... sekogas ke se odnesuvaat kako deca....
|
|
The purpose of war is not to die for your country but to make the other bastard die for his !!! - General George S. Patton - Commander of the III US Army Corps.
|
|
vili2121
Сениор Papa Bear Регистриран: 04.Август.2008 Статус: Офлајн Поени: 5628 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Скапа е мудроста што се плаќа со искуство
|
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Vakvi nekakvi.....no way da im najdes red i kraj , ne se znae koj pie koj placa....mi se krena kosa na glava koga za 4 meseci od samo eden hrcak i toa masko( arno ama se ispostavi deka ni uvalile trudna snaska) stanaa dvaeset i kusur na broj.....
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
Schatzii
Сениор Регистриран: 04.Мај.2010 Локација: Germany Статус: Офлајн Поени: 10600 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
wooow
ги продаде?
инаку дома имаме нешто слично на ова,морско прасепрасето ми е посимпатично од овие
|
|
Dream what you want to dream;
Go where you want to go; Be what you want to be, because you have only one life and one chance to do all the things you want to do. |
|
gonzo
Сениор Мачкозил Регистриран: 04.Декември.2008 Локација: У дневну Статус: Офлајн Поени: 3137 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Gi trampav za hranata sto ja jadat...nekoi umrea od nekoja bolestina,nekoi gi razdadov po ludje, nekoi dobrovolno se frlija od terasa( ti go pustas da se rastrca ono momentalno trci na vrata od terasa i posle 3 sekundi pogled nadolu , skoka dole)....a sega ovie se podeleni one by one....iiii sto e najvazno ...no sex allowed...
|
|
You have the right to remain silent. Anything you say will be misquoted, then used against you.
|
|
mrzla
Сениор натурална девојка Регистриран: 14.Мај.2008 Статус: Офлајн Поени: 13330 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
Хахахаххаа
Чувам папагалче,и фала богу ми оздраве не е во форма како што беше ама добар е |
|
И бричот падна на колена пред зборот:
Те преколкувам кажи како да се наострам како тебе,сакам да колам без да пуштам крв |
|
Внеси реплика | страница <1 1415161718 21> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |