![]() |
|
ALL STARS |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 15921593159415951596 1869> |
Автор | |
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
IQ
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
ima uste nekoj ziv?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
kako sme vecherva?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
hi IQ
![]() ups, a drlja ![]() |
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
jas non stop si razmenuvam emocii so provajderive, od dva se razvedov veke, sega planiram i od ovoj, ama pred da se razvedam ke si napravam predbracen so noviot provajder
![]() |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
hello again
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
ма каков клуб за плачење
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ajde ke si napravime klub za placenje
![]() |
|
![]() |
|
еве едно ЗДРАВООО...
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
ne mila..........takov e netot.......nikakov........
![]() kaj si sega se izgubi ![]() .........povtorno sum sama ![]() |
|
![]() |
|
granny ![]() Сениор ![]() ![]() "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
ova opsto bilo...jas pa mislev moze i do kompjuterot mi e
![]() |
|
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|
![]() |
|
ma sekade e takov, i mene me zeza, jas imav rabota....trebase nekoj sliki da pratam i od 8 saat ne mozam da gi pratam zaosto mi koci.......valjda podocna ke se podobri i ke mozam da zavrasam toa sto treba.......
|
|
![]() |
|
granny ![]() Сениор ![]() ![]() "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
nekako tsko im ide dezurstvo
![]() a mene netot me zafrkava nesto...koci i moram da restartiram ![]() |
|
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|
![]() |
|
bila a ma okolu 21h, a gabi ja nema, ona popladne bese, a sega ne znam zosto ja nema
![]() |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 15921593159415951596 1869> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |