![]() |
|
ALL STARS |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 15911592159315941595 1869> |
Автор | |
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
на калифорниски "црв" ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
drlja
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
hmmmmmmmmm toa li bilo fintataaaaaaa (ova za postot na moira se odnesuva)
![]() Изменето од IQ - 19.Февруари.2008 во 02:19 |
|
![]() |
|
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
jas k sto slusam sto se zbori niz carsijava..maz , zena..Drlja sekade pali...ne znam samo na sto gi faka?
![]() ![]() |
|
![]() |
|
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
a ako si kaj maz, samo
![]() ![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
jas veruvam u tebe..uste ako polagas kaj zena -profesor...10 ne ti bega
![]() |
|
![]() |
|
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
drljaaaaa gushki i za tebe ![]() ![]() ![]() ![]() i ja se nervirav vchera taka...kosi iskornav... ![]() |
|
![]() |
|
вечерва сме...овај...сум со подочњак од учење
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
site se isti.......prevara.......mene on net mi dolzat pari od maj mesec......i od togas go otklonuvaat problemot i parite mi gi vrakaat.........a koga ke im se javam koga ke me slusnat, koga ke pocnam emocii da im isprakam, taka se palat na mene........mislis na hot line se javuvam
![]() |
|
![]() |
|
ej da mozev da biram....nemase da imam podobro drustvo vecerva...makar sto fali uste eden-dvajca...ali i vie ste mi TOP
|
![]() |
|
кај си бе друже...филозофу ниеден
![]() ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
.........
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 15911592159315941595 1869> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |