![]() |
|
ALL STARS |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 15901591159215931594 1869> |
Автор | ||||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
ne go chitam zbunet me nervira ![]() |
||||
![]() |
||||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|||
MOIRA kako koj password.......toa e passwordot.........ti IQ nesto zbuneta si mi........zbunet go citase
![]() |
||||
![]() |
||||
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
|||
lele sto budalastini najdov..ke vi pastiram del
*. No 1 Kako se na japanskom kaze impotencija? Jao-pao! **. van konk*rencije Kako se na Italijanskom kaze minic? PANORAMA DI PICORE. **. van konk*rencije extra Kako se na engleskom kaze grupni sex? Every body na livadi. 84. PRAVI PREVOD NA ENGLESKI: Slobodan Milosevic - Freeman; Gentlef**k Tugomir Sadpeacer;Samoubica-onlykiller, Napet sam-I am onfive;More bre!-See,broth... 83. Na srpskohrvatskom se kaze BUDI HLADNOKRVAN 82. Kako se na makedonskom kaze za tanga gace? Kanapce na cmarce. 81. Kako se na Japanskom kaze "pusi mi ga"?......................................... NA GA SAKI!!! |
||||
![]() |
||||
IQ ![]() Сениор ![]() ![]() Darling Регистриран: 11.Декември.2007 Статус: Офлајн Поени: 12382 |
|||
koj password? me zbuni sea ![]() ![]() hello well ![]() |
||||
![]() |
||||
moira ![]() Сениор ![]() ![]() ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
|||
taka vikaat ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
onoj prijatelot moj
![]() da, eve i za nego ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
...Well... ![]() Сениор ![]() ![]() ...ExtraVagant... Регистриран: 30.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 5231 |
|||
...sho be u Kalifornija im se ko crvchinja?? ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
a mojot "profesor" ke go gushnesh? ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
ah, diogen...........ti da ne si nema koj da me pofali ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
Drlja ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 24.Октомври.2006 Статус: Офлајн Поени: 3373 |
|||
а може наместо ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||
![]() |
||||
![]() |
||||
diogenskopje ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 27.Ноември.2007 Статус: Офлајн Поени: 2063 |
|||
more ke da e na crv..samo ne ke da e kaliforniski
![]() |
||||
![]() |
||||
|||
eve jas ke se zrtvuvam togas, prakajte me vo kalifornija po crvi ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
moira ..ova e za tebe...ne znam dali preeska nekade ti ja napisav
Cokoladna bombona. Ne. Cvetni med. Ne. Sladoled od lesnika. Ne. Secer. Nema sanse. Jebi ga i dalje ne nalazim nista sto je sladje od tebe. ![]() |
||||
![]() |
||||
|||
pa darling kako gi polozi ispitite, sto mislis ti ![]() |
||||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 15901591159215931594 1869> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |