![]() |
|
ФЕНИКСОТ СЕ ВРАЌА - ПАК |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 15881589159015911592 1762> |
Автор | ||
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
БОСААААААААААА
ЈАС НЕ СИ ГИ ФАРБАМ МОИТЕ ЈАЈЦА СО НИКАКВИ БОИ....
ЖЕНА МИ ВАПЦУВА ЈАЈЦА АМА ОД КОКОШКИ И ЕВЕНТУАЛНО ОД НЕКОЈ КОМШИЈА КАО ЗАЛУТА...
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
||
![]() |
||
bosab ![]() Сениор ![]() ![]() the greatest legs in the world Регистриран: 21.Јануари.2006 Статус: Офлајн Поени: 11079 |
|
абе кој ги спомна твоите јајца
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
|
CCCCC"PROSTI I BOZE":))
![]() ![]() |
||
"recycle your mind"
|
||
![]() |
||
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
|
МИ СЕ ДРЕМЕ
![]() |
||
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
||
![]() |
||
Teta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
|
|
||
A creative mind will always survive bad advice
|
||
![]() |
||
Teta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
|
||
|
||
![]() |
||
|
АБЕ НЕ МИ ДОЈДЕ....
ВИЕ РАЗВРАТНИ ЖЕНИ МИ ГИ НОСИТЕ.....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
||
![]() |
||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|
Pitu, vaka kako sto ti trgnalo po sudovite, ke stanes po popilaren i od Isnifariz Dzemaili
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
|
a bosa...Sam imase rabota ...pa morav da go otstapam kompjuterot
![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
|
ТЕТО ПА ЈАС НЕ САКАВ ДА СЕ ЧУВСТВУВАШ ТУКА КАКО НА ГОСТИ ....
ЗАТОА ТЕ ИСКАРАВ...
НЕ ЗА ДРУГО...
![]() |
||
||
![]() |
||
|
hheheheh denes se nesto ti nosat zenite...eba go...de na forum misli..de na sud....nesto drugo
![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
|
Ajde site na ne luti se, da ja napolnime malku i Teta |
||
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
||
![]() |
||
|
![]() ![]() ![]() |
||
|
||
![]() |
||
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
|
Djaki,Fenix moze da se zatvori posto kaj nekoi bavno otvara
![]() |
||
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
||
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 15881589159015911592 1762> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |