|
ALL STARS |
Внеси реплика | страница <1 15861587158815891590 1869> |
Автор | |||
ultrasce871
Нов член Регистриран: 09.Октомври.2008 Статус: Офлајн Поени: 36 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
лека ноќ |
|||
Kastro
Сениор Регистриран: 17.Јули.2008 Статус: Офлајн Поени: 11937 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Palestinec ..ovoj mi gi ukrade flomasterite |
|||
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Не си придавај на важност.......модераторке.... |
|||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...hello... ...shto ima da si pridavam vazhnost...i onaka sum vazhna, naj-vazhna... |
|||
granny
Сениор "SnowWhite" Регистриран: 17.Јануари.2008 Статус: Офлајн Поени: 10160 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
..kuti...da ne mu tekne da te banira na duze vreme...znaes kakvi admin vrski ima
|
|||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|||
moira
Сениор ...The Goddess... Administrateur adjoint Регистриран: 06.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 26016 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...да бееееее...ај ќе си кутам...да едитирам постот додека не прочитал...да не ме суспендира до даљњег...
|
|||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...pametno..inaku mav ti e rabotata
se naspa Moira?...ti zaviduvam...jas hronicno nenaspano se custvuvam |
|||
'She might smile at me,probably thinking to herself,"Poor woman,she will go to hell".And I was thinking,"Poor woman,she is living in hell"
|
|||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...наспана...???...што беше тоа...?
...будна сум уште од 8...тебе љубов те мачи професорке или материјали не можеш да најдеш...за предавање, де...? Изменето од moira - 20.Ноември.2008 во 11:11 |
|||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
..materjal na iscekuvanje e...me drzi neizvesnostaa ljubovta nema sila da me maci...dosta me macese na mladost
|
|||
|
|||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...значи напатена душа си?!...стварно...?
|
|||
granny
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...uf....ne pitaj....noken zivot bese tezok...oko ne se sklopese od rabota
|
|||
|
|||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...vrednata taa......zatoa si sega profesorka...
|
|||
moira
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
...od shto se vredni i seriozno ja sfatile rabotata veke nemaat vreme za stars...
|
|||
Палестинец
Сениор Регистриран: 24.Јуни.2007 Статус: Офлајн Поени: 12129 |
Опции за коментарот
Благодарам(0)
|
||
Кој ма нема време......
|
|||
Внеси реплика | страница <1 15861587158815891590 1869> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |