![]() |
|
ФЕНИКСОТ СЕ ВРАЌА - ПАК |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 15831584158515861587 1762> |
Автор | |
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
dobro utro
![]() |
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
DJAKONDO ![]() Сениор ![]() ![]() Султанот на Феникс Регистриран: 28.Март.2006 Статус: Офлајн Поени: 15052 |
Pitu, nemoj da ja priznaes vinata, baraj soocuvanje so policaecot i ke se spasish
|
|
Изјавувам дека ги прочитав условите за користење на форумот и со истите се согласувам и ги прифаќам
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
dobro utro i za tebe djaki
![]() |
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
Teta ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 19.Декември.2006 Локација: Malaysia Статус: Офлајн Поени: 3503 |
so niv nema igracka....pa zimi kaznite sto idat na sud...se drugo se nagraduva...(ne se kazni)
![]() |
|
A creative mind will always survive bad advice
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Zdravo Djaki.... Kako si denes??? |
|
Јакиот човек има само една слаба страна-жената што ја сака!
|
|
![]() |
|
marijana ![]() Сениор ![]() Регистриран: 26.Јули.2006 Статус: Офлајн Поени: 8066 |
DOBAR DEN I TUKA....
![]() |
|
"recycle your mind"
|
|
![]() |
|
Valerija ![]() Модератор ![]() ![]() Регистриран: 07.Ноември.2005 Статус: Офлајн Поени: 105588 |
Teta,zdravo i za tebeeeeeeeeeee
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Zdravo gulabice
![]() |
|
s.r. Dzaki |
|
![]() |
|
Cuci dobar den i za tebe,,
Kako e sonceto tamu dole....
Daj malku...zrak...ovde e ladnicko
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
Е ТУКА СИ ВО ПРАВО СИТЕ СЕ ПАРКИРААТ НА ИСТОТО МЕСТО ...
АМА ИМААТ РЕГИСТРАЦИИ ВЕ....
А МОЈАТА Е ШТ ....
И НЕ ПРИЗНАВ ПРВИОТ ПАТ СЕГА ТРЕБА ДА ДОЈДЕ ПОЛИЦАЕЦОТ ШТО МИ НАПИШАЛ....
А СО МЕНЕ НЕ СЕ НИ ВИДЕЛ...
ПИШАЛ И ОСТАВИЛ ПОД БРИШАЧ...
А ЈАС НЕ СУМ ЈА ВИДЕЛ КОБАЈАГИ...
И НЕ ПРИЗНАВАМ СЕГА ДЕКА СУМ БИЛ ТАМУ ПАРКИРАН НЕ МЕ СЛИКАЛ И ЌЕ БИДЕ ЈАС ПРОТИВ НЕГО....
ПА ШТО БИДЕ...
|
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
|
Ti mene,gulabice??
![]() Ha,haaaaaaa
Djaki...
Nepopravliviot,Djaki
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
ana marija ![]() Сениор ![]() ![]() UBAJNA Регистриран: 05.Септември.2005 Статус: Офлајн Поени: 12244 |
ma ne se predavaj taka lesno pitu
![]() |
|
GIVE ME GIVE ME JUST A LITTLE SMILE
|
|
![]() |
|
Uste malku ke stigneme do cetiri 2222
![]() |
|
|
|
![]() |
|
PITU GULI ![]() Сениор ![]() ![]() Регистриран: 13.Јули.2005 Статус: Офлајн Поени: 11254 |
АНА ПА ЈАС АКО СЕ ПРЕДАВАВ ЛЕСНО...
НЕМАШЕ ДА ЗАГИНАМ НА СЛИВА....
![]() ![]() |
|
POSAKAJ DA BIDES ZELBA KE TE POSAKAM
POSAKAJ DA BIDES LJUBOV KE TE ZASAKAM SAMO NE POSAKUVAJ DA SI BOLKA , OTI NIKOGAS NEMA DA TE PREBOLAM... |
|
![]() |
Внеси реплика ![]() |
страница <1 15831584158515861587 1762> |
Tweet
|
Скок до | Овластувања ![]() Вие не може да внесувате нови теми на форумот Вие не може да одговарате на теми на форумот Вие не може да ги бришете вашите пораки од форумот Вие не може да ги менувате вашите пораки од форумот Вие не може да креирате анкета на форумот Вие не може да гласате на форумот |